Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Πέταξαν φυλλάδια με το "ιδιωτικοποιείστε στο φινάλε το .... της μάνας σας"


Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα» έγραφε το φυλλάδιο που πέταξε ο Στάθης Λεουτσάκος της Λαϊκής Ενότητας με ένα απόσπασμα από βιβλίο του Νομπελίστα Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου.
Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα έγραφε το φυλλάδιο που πέταξαν στην αίθουσα της Ολομέλειας ο Στάθης Λεουτσάκος και ο Θανάσης Πετράκος (πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), νυν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας με ένα απόσπασμα από βιβλίο του Νομπελίστα Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου.


«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος...» γράφει το απόσπασμα από βιβλίο του Σαραμάγκου και καταλήγει: «Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την ... την μάνα που σας γέννησε».

Τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας πέταξαν τα φυλλάδια μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, την ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπουλά τα πάντα!

Υ.Γ. Δεν έχουν... μπολιτικό μπολιτιζζζμό οι σύντροφοι της ΛΑΕ γι αυτό και τους χαρακτήρισαν απαράδεκτους οι...Άδωνις - Μπουμπούκος και Γιακουμάτος (όχι, οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν είπαν τίποτα... δεν είχαν ούτε το θάρρος ούτε και τα μούτρα να πουν κάτι)!!!


anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.