Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Μυστήριο με τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο


Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τη δολοφονία του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος αγνοούταν για έξι ημέρες στην Κάλυμνο και βρέθηκε νεκρός το Σάββατο.
Ο φοιτητής έφερε τραύμα από σφαίρα, ενώ έχει εκδορές στο σώμα που σημαίνει ότι μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

Ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο.


Ένας 15χρονος εντόπισε τη σορό

© www.cnn.gr Ελλάδα

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα
Kalymnos-news.gr, τη σορό του άτυχου φοιτητή εντόπισε ένας 15χρονος λίγο πριν τις 17:00 του Σαββάτου. Ο έφηβος είχε πάει στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Στο θέαμα, σοκαρίστηκε και άρχισε να και φωνάζει. Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν άμεσα τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη για να διερευνήσουν την υπόθεση.

Η μαρτυρία εθελοντή διασώστη

Μιλώντας στην ίδια τοπική ιστοσελίδα, ο Κώστας Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας είπε πως και ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι που ερευνούσαν την περιοχή είχαν περάσει αρκετές φορές από το σημείο, χωρίς, όμως, να εντοπίσουν κάτι.

Η σορός του φοιτητή παραμένει μέχρι σήμερα στο σημείο όπου εντοπίστηκε, φυλασσόμενη από αστυνομικούς. Και αυτό γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα στο νησί ιατροδικαστής. Στην Κάλυμνο θα μεταβεί και κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο φοιτητής κατοικεί στην Αθήνα και έφτασε στην Κάλυμνο προ ημερών για να περάσει το Σαββατοκύριακο με την μητέρα του, που είναι διορισμένη καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου πήρε το ποδήλατο του αδελφού του και είπε στην μητέρα του ότι πάει μια βόλτα και θα επιστρέψει.

Όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε, η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Όπως είπε στην αστυνομία γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον ΠροφήτηΗλία, μια ερημική δύσβατη περιοχή του νησιού.

Αμέσως, ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας και το ποδήλατο του νεαρού εντοπίστηκε στη περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του και οι κάλτσες που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν αναγνωριστεί από την μητέρα του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.