Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Το gov.gr έπαθε… σκόιλ ελικικού


Εξουσιοδότηση με τον πλέον ψηφιακό τρόπο πήγαν να κάνουν μέσω της πλατφόρμας της κυβερνητικής ιστοσελίδας gov.gr δύο χρήστες του Facebook και βρέθηκαν αντιμέτωποι με λάθη τύπου "σκόιλ ελικικού".
Η πλατφόρμα απαιτεί από τους πολίτες να συμπληρώσουν διάφορα στοιχεία, ωστόσο σε κάποια σημεία είναι αρκετά δυσνόητα αυτά που ζητά με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι να συμπληρώσουν, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες-printscreen που κυκλοφόρησαν στο Facebook.



 

"Πρόσφατα προσπαθήσαμε να κάνουμε μια online εξουσιοδότηση μέσω της υπερσύγχρονης νέας ψηφιακής πύλης του gov.gr, με τον αγαπημένο….. λόγω της απόστασης (που δυστυχώς μας) χωρίζει Τα αποτελευματα ήτανε άκραιως διασκευαστικα!', γράφουν με χιούμορ οι χρήστες.

Στην πραγματικότητα, τα λάθη αυτά δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα, καθώς οι πολίτες δεν θα μπορούν να κάνουν εξουσιοδότηση γιατί δεν ξέρουν τι πρέπει να συμπληρώσουν.

Δείτε μερικά από τα λάθη που... βγάζουν μάτι:
"Εξουσιοδοτώ τον αγοραστή αγοριοδοδομενομενο" - Προσέξτε και τα αραβικά γράμματα στα Πεδία

 


"Προσευχή ως…";


 

"Κενόου» και «διάου"



"Τα ταλυχνικά σας διάσταση σωστά;"



via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.