Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσκοπήσεις: Θετικά βλέπει το 92% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ίσως βάλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μελετά σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, απολαμβάνει ποσοστό έκπληξη μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο πρωθυπουργός απολαμβάνει ποσοστό αποδοχής 92% μεταξύ των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ με αποτέλεσμα, όπως λένε στο Μαξίμου, να είναι μονόδρομος η υποψηφιότητα του για την ηγεσία του κόμματος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σε περίπτωση νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ είναι πιθανή η ένωση των δύο κομμάτων σε ΝΔΑΛ ή ΝΔΣΟΚ κατά τα πρότυπα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την προηγούμενη τετραετία, με την πρώτη ονομασία να προτιμάται καθώς θυμίζει τον διάσημο τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ευρήματα της έρευνας έχουν θορυβήσει την Φώφη Γεννηματά, η οποία πιθανόν να προχωρήσει τελικά στη μετατροπή των γραφείων του κόμματος σε escape rooms, που είχε αποφασίσει μετά την παλαιότερη διαφυγή ψηφοφόρων προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ή να τα νοικιάζει μέσω AirΒnΒ τους καλοκαιρινούς μήνες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.