Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Οι "διευκολύνσεις" του κράτους στους εμβολιασμένους δείχνουν πως ο εχθρός πλέον είναι εντός των τειχών


"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας" φώναζε ο Τρώας ιερέας Λαοκόων και τελικά είχε δίκιο, αλλά ήταν αργά για τους Τρώες αφού ο Δούρειος ίππος ήταν ήδη εντός των τειχών. Σπεύσατε, λοιπόν, να εμβολιαστείτε και απολαύστε ζωή μαγική με τα απίστευτα κρατικά προνόμια. Όχι, δεν θα έχει δωρεάν data, δεν θα έχει 13ο μισθό, δεν θα έχει έκπτωση στο ρεύμα αλλά θα έχει ελεύθερη πρόσβαση σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκα, μετακινήσεις και ταξίδια χωρίς τεστ, είσοδο σε γήπεδα, θέατρα, σινεμά, συναυλίες, φεστιβάλ, μπαρ, εστιατόρια χωρίς περιορισμούς και όσοι έχουν κάνει και την δεύτερη δόση θα μπορούν να πηγαίνουν χωρίς self test στην εργασία τους και στο γυμναστήριο, ελεύθερη διακίνηση σε χώρες της ΕΕ, αρκεί να έχουν περάσει 15 μέρες. Όλα αυτά για να νιώσει το πόπολο ότι θα πάρει την ζωή του πίσω και θα είναι ελεύθερο και ασφαλώς για ό,τι στραβό συμβεί ή και να μην συμβεί, να υπάρχει ο εχθρός εντός των τειχών, δηλαδή οι ανεμβολίαστοι.

Τί και αν η διασκέδαση, τα ταξίδια, τα θέατρα κ.λπ. εδώ και μια δεκαετία είναι είδος προς εξαφάνιση για πολλούς, τί και αν ο μαγαζάτορας που θα επιλέξει την είσοδο μόνο εμβολιασμένων στο κατάστημά του θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια επί πλέον πτώση του τζίρου του; Το αφήγημα της εξουσίας είναι να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και αν όχι θα φταίνε οι "σατανάδες" οι ανεμβολίαστοι.

Όλα έτοιμα, στρωμένα από καιρό από τα περισσότερα "ριζοσπαστικά" και "ελευθεριακά" κομμάτια, τα οποία πορεύονται τον δρόμο που χαράχθηκε και προτείνουν, σε πολλές περιπτώσεις, να υπάρξουν επιπτώσεις σε μη εμβολιασμένους που ακόμα και το κράτος δεν έχει τολμήσει να το ανοίξει σαν κουβέντα. Προς το παρόν η βρώμικη δουλειά γίνεται σε δημόσιες συζητήσεις όπου οι "ριζοσπάστες" "ελευθεριακοί" κ.λπ. επιθυμούν να επιβληθούν κυρώσεις στον "εχθρό της δημόσιας υγείας", δηλαδή τους ανεμβολίαστους, συντασσόμενοι και δείχνοντας τον δρόμο στα πιο τρελά όνειρα των εξουσιαστών και της κυριαρχίας.

Εννοείται πως οι αναρχικοί δεν έχουμε τίποτα κοινό με όλο αυτό τον εξουσιαστικό συρφετό που χρησιμοποιεί σύμβολα και λόγια της αναρχίας, αλλά συντάσσεται με τις επιθυμίες της εξουσίας και θεωρεί εχθρό τον διπλανό του, ο οποίος δεν υπακούει τυφλά.

Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.