Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ένας μεγάλος βόθρος



"Τί βρέθηκε στον βόθρο της μαιζονέτας στα Γλυκά Νερά;" έγραφαν οι τίτλοι πολλών ΜΜΕ. Δεν θέλει και πολλή έρευνα. Στον βόθρο βρέθηκαν άρθρα, τηλεοπτικές εκπομπές, μεσημεριανάδικα, πρωινάδικα με καλεσμένους φυσιογνωμιστές, τηλεκοινωνιολόγους, τηλεμπάτσους, δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Στον βόθρο βρέθηκαν οι συμβουλές του τηλεμπάτσου συνδικαλιστή Μπαλάσκα σε μελλοντικούς δολοφόνους για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πέσουν στα μαλακά και να μην είναι βλάκες. Στον βόθρο βρέθηκε η "γοητευτική φυσιογνωμία" του δολοφόνου, σύμφωνα με την τηλεκοινωνιολόγο Τένια Μακρή. Στο βόθρο βρέθηκε η "συγκροτημένη προσωπικότητα" του δολοφόνου της δημοσιογράφου Μάνδρου που, εν τάξει, δεν τεμάχισε κιόλας!

Στο βόθρο βρέθηκαν οι εκπομπές των ΜΜΕ με τα γραφήματα που εξηγούσαν στο πόπολο πως είναι το κελλί του δολοφόνου, με ποιους θα μείνει και πως πέρασε το πρώτο του βράδυ. Στο βόθρο βρέθηκαν και τα δημιουργημένα προφίλ υποστήριξης του δολοφόνου σε διάφορα social media. Στο βόθρο, τέλος, βρέθηκε η αρπαγή εργαζόμενης γυναίκας από δυο βιαστές και ο βιασμός εγκύου στην Ομόνοια. Όσο το κοινωνικό σύνολο δεν αντιδρά σ’ αυτόν τον βόθρο, τόσο αυτός θα μεγαλώνει και θα του μοιάζει.

E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.