Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

(Ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ σε νέες περιπέτειες)


Όπως φαίνεται, το προσκλητήριο εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου θα είναι προς όλα τα πρόσωπα, τις ομάδες και τις κινήσεις που εντάσσονται στο χώρο της κεντροαριστεράς. Προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον Δημήτρη Τσοβόλα, ακόμα και τον Μένιο Κουτσόγιωργα ο οποίος μπορεί να πέθανε πριν καμιά εικοσαριά χρόνια, αλλά παραμένει Πασόκ. Γιατί όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Τι κατάλαβε και ο Καρατζαφέρης που έμεινε μόνος του; Παραλίγο να ξαναπάει στην Ν.Δ.
Τα ίδια και καλύτερα υποστηρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος δεν περιορίζεται στις διαλέξεις και στην ανέγερση της κεντροαριστεράς αλλά το χοντραίνει το πράγμα αφού θέλει να εντάξει στο υπό ανέγερση οικοδόμημα και την Αριστερά. Δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί για το ΚΚΕ δεν το συζητάει καν αφού το ΚΚΕ εκτός από τους Αριστεριστές, Αναρχικούς, Αριστερούς, Δεξιούς, Κεντρώους, Ακροαριστερούς, Αριστεροδεξιούς, Κεντροδεξιούς, Ακροδεξιούς, Μπάτσους, Γουρούνια, Δολοφόνους, Επαναστάτες, Πρωτοστάτες, Καταστάτες, Παραστάτες, Διπλωμάτες, Τριπλομάτες, Γριές, Αγανακτισμένους μισεί θανάσιμα και τους Κεντροαριστερούς.
Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με το αν τελικά θα ξανακαταφέρει το Πασόκ να καμουφλαριστεί. Πάντως όσο και να προσπαθεί το Πασόκ, δύσκολα κρύβεται. Ο Βενιζέλος κάνει μπαμ από μακριά.
(Η κεντροαριστερά δεν υπάρχει επειδή δεν υπάρχει το κέντρο. Επίσης ούτε η κεντροδεξιά υπάρχει αφού επίσης δεν υπάρχει το κέντρο. Διότι κέντρο είναι όσοι στις δημοσκοπήσεις απαντούν “Δεν ξέρω / Δεν απαντώ”. Οι υπόλοιποι είναι Αριστεροί, Δεξιοί, Σοσιαλιστές, Ακροδεξιοί, Ακροαριστεροί, Αναρχικοί… Το ότι το Πασόκ αυτοπροσδιορίζεται ως κέντρο αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο τίποτα. Το οποίο κυβέρνησε για χρόνια την Ελλάδα και συνεχίζει να την κυβερνάει. Εκτός αν το Πασόκ αποτελεί το άλλοθι του υπαρκτού φιλελευθερισμού. Οπότε πάω πάσο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.