Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Η μετάλλαξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου (photos)


Από "φωνακλού" μεταλλάχθηκε σε μια γλυκομίλητη, προσεγμένη
και καλοχτενισμένη Πρόεδρο

Εντάσεις, ακρότητες, διαπληκτισμοί και διάλογοι χωρίς προηγούμενο στη Βουλή, ήταν οι σκηνές που πρωταγωνιστούσε κυρίως η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όλα αυτά μέχρι την προηγούμενη Βουλή. Σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πρώην φωνακλού Συριζαία, που δεν έχανε αφορμή να αντιπαρατεθεί ακόμη και με το Προεδρείο της Βουλής, κάθε φορά που ένοιωθε ότι την αδικούσαν ή διαφωνούσε με τη διαδικασία, μεταλλάχθηκε σε μια γυναίκα το ίδιο δυναμική, αλλά αυτή τη φορά ιδιαιτέρως, προσεγμένη, καλοντυμένη και γλυκομίλητη.

Χωρίς να χάσει τίποτα από τον εκρηκτικό και πολλές φορές αμείλικτο χαρακτήρα της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως Πρόεδρος της Βουλής υιοθετεί ένα διαφορετικό στυλ, τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση, που είναι από τις λίγες φορές που η ίδια δίνει προσοχή στην εξωτερική της εικόνα, αλλά κυρίως στον τρόπο προσέγγισης και εκτέλεσης των νέων της καθηκόντων.

Διαψεύδοντας πολλούς, που ήθελαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου να «παίρνει την εκδίκησή της» από το Προεδρείο της Βουλής, εκείνη φροντίζει να εκτελεί στο ακέραιο τα καθήκοντά της χωρίς να αφήνει περιθώρια για κριτική και χωρίς να μεροληπτεί.
Από την πρώτη της ομιλία στη Βουλή, την ημέρα της εκλογής της ως νέα Πρόεδρος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόβαλε το νέο της προφίλ. Εμφανίστηκε πιο προσεγμένη από ποτέ. Με ήπιους τόνους, προσέχοντας ακόμη και την ένταση της φωνής της, αλλά κυρίως χαμογελαστή, ντυμένη ιδιαίτερα προσεγμένη και καλοχτενισμένη. Την ίδια τακτική και την ίδια εμφάνιση είδαμε και τις επόμενες ημέρες από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διατήρησε τόσο το χαμόγελο, όσο και το στυλ της.

Η μετάλλαξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχολιάστηκε από πολλούς, ακόμη και από συναδέλφους της, καταλήγοντας στο συμπέρασμα, ότι η "νέα" Ζωή Κωνσταντοπούλου τους αρέσει περισσότερο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα... παλιά 




Η "νέα" Ζωή Κωνσταντοπούλου... 








  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.
Εισέρχεστε & εξέρχεστε με δική σας ευθύνη :)