Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ελληνάκος πηδάει από το μπαλκόνι γιατί του παίρνουν το σπίτι κι ο Ελληνάρας πήρε δάνειο 57 εκατομμύρια ευρώ!


Κανένα μνημόνιο δεν χρειάζεται η χώρα για να σωθεί… Μόνο «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»! Ο Νίκος Συρίγος γράφει!
Αν από σήμερα υπάρχει ένας Έλληνας που όταν τον καλούν από τις εισπρακτικές εταιρίες, επειδή άργησε να πληρώσει μια δόση, δεν γίνεται αυτόματα… δωρητής οργάνων (με τη γνωστή φυσικά φράση «Πάρτε τα… φρύδια μου!») τότε και επισήμως είμαστε βλάκες και καλά μας κάνουν.



Γιατί, να με συμπαθάς πατριώτη, αλλά όταν μαθαίνεις πια από τα πλέον επίσημα χείλη, πως όλα αυτά τα χρόνια, αυτοί που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις «πουλώντας» ενημέρωση, έπαιρναν δάνεια 57 εκατομμυρίων ευρώ βάζοντας υποθήκη αέρα κοπανιστό, αντιλαμβάνεσαι πως αυτά που πληρώνεις εσύ με τον ιδρώτα σου, το αίμα σου, πολλές φορές και τη ζωή σου, τα έχουν φάει άλλοι.
Καταλαβαίνεις πως ο γιος σου που γεννήθηκε χρεωμένος και θα δουλεύει μια ζωή για να ξεχρεώσει δεν θα πληρώσει τα δικά του σπασμένα αλλά όλων αυτών που είχαν μετατρέψει την Ελλάδα σε μαγαζάκι τους. Αυτοί που ξόδευαν όσα γούσταραν, όπου γούσταραν και όταν δεν τους έβγαινε ο λογαριασμός έπαιρναν δανεικά… Αυτοί που για να γλιτώσουν απαιτούσαν να μπούμε στο μνημόνιο, να έρθουν οι καλοί Γερμανοί, να τους λέμε σε όλα ναι και να έχουμε μονίμως σκυμμένο το κεφάλι.


Αυτοί που ακόμη και τώρα που η αγελάδα ψόφησε, θέλουν να την κάνουν μπριζόλες και να την πουλήσουν στους ξένους για να βγάλουν το κάτιτις τους.
Κι όχι δεν είναι αυτοί που θα πηδήξουν ποτέ από το μπαλκόνι επειδή θα τους πάρει το σπίτι η τράπεζα... Δεν είναι αυτοί που θα στείλουν το παιδί τους στο σχολείο χωρίς σεντ στην τσέπη… Δεν είναι αυτοί που θα τους κόψουν το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο…


Αυτή είναι η δική σου ζωή Ελληνάκο μου… Είναι η ζωή που σου επέβαλλαν και πρέπει να τη ζήσεις για να σωθούν οι Τράπεζες. Να πατήσουν ξανά γερά στα πόδια τους για να μπορούν να ξαναδίνουν δάνεια στους… Ψυχάρηδες αυτής της χώρας, ώστε να σου κάνουν το μυαλό κιμά και να βγάζεις αυτούς που θέλουν! Και η ζωή συνεχίζεται Ελληνάκο μου… Και η δική τους και η δική σου…

Για να τελειώνουμε: Κανένα μνημόνιο δεν θέλουμε για να… σωθεί η χώρα. Άλλο χρειαζόμαστε… Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους! Αλλά ξέχασα… Ο Κολοκοτρώνης που το είπε, ήταν προδότης… Ενώ αυτοί που θέλουν μνημόνια, μισθούς πείνας και συντάξεις θανάτου είναι πατριώτες.


onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.