Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!...


Και ξαφνικά «ξύπνησαν»...η ΓΕΣΕΕ στους δρόμους. Αντίσταση-ρήξη-ανατροπή... από την ΑΔΕΔΥ.

Τρια ανέκδοτα σε ένα!

Οι γαμωσυνάδελφοι-«εργατοπατέρες» που συνήθως μετά την θητεία τους στην προεδρία σε ΓΕΣΕΕ ή ΑΔΕΔΥ εξασφαλίζουν θέση σε κάποιο ψηφοδέλτιο, θα «σώσουν» τους εργαζόμενους, από το «σώσιμο» των πολιτικών...και ο λαός..οι εργαζόμενοι, εκτονώνουν την οργή τους μέχρι την επόμενη 24ωρη εκδρομική απεργία.


Η επόμενη απεργία θα γίνει όταν κρίνουν τα μνημονιακά κόμματα ότι πρέπει να κοντράρουν την κυβέρνηση και όταν τα στελέχη της κυβέρνησης θα πρέπει να δείξουν τον αντιμνημονιακό χαρακτήρα τους σε αυτά που έφερε και ψήφισε η κυβέρνηση.

Αλλά όχι πλέον Παρασκευή... ούτε Δευτέρα, μας πήραν χαμπάρι ότι στην πράξη κάνουμε εκδρομή, ας αλλάξει λίγο το παραμύθι.

Πρέπει να φαίνεται στα μάτια των εργαζομένων ότι προσπαθούν, ενώ ταυτόχρονα να είναι ξεκάθαρο το μήνυμα στους πολιτικούς ότι μπορούν να στηρίζονται στο ψευτοεργατοπατρικό έργο τους.

Και οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν ανενόχλητοι το αντιλαϊκό τους έργο.

Ο Τσίπρας, να το παίζει υπέρ των αδυνάτων και ο Μητσοτάκης να λέει ότι μπορεί να κυκλοφορήσει το ίδιο άνετα στο Περιστέρι όπως και στην Γλυφάδα.

Χωρίζουν ταξικά τον λαό σε Β.Π. και λαϊκές γειτονιές, λες και στα Β.Π. πριν 30 χρόνια ζούσαν εκεί μόνο οι έχοντες. Χωρίζουν τον λαό σε πλούσιες περιοχές και φτωχογειτονιές της Αττικής, λες και Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα.

Τόσο σοβοροί πολιτικοί, τόσο σοβαρή η πολιτική τους.

Όχι, δεν έιμαι κατά της απεργίας. Είμαι κατά της ελεγχόμενης εκτόνωσης και αντίδρασης της κοινωνίας, όπου όλοι νομίζουν ότι επιτέλους ξυπνάνε και στην πραγματικότητα ξυπνάνε για να πάνε για ύπνο.

Χρήστος Δραγάτης

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_10.html

2 σχόλια:

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.