Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Αφού δεν έγινε δυνατό Συριζέικο κανάλι, ο Βαξεβάνης φτιάχνει Κυριακάτικη εφημερίδα


Μετά το φιάσκο με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και αφού ο Καλογρίτσας ακόμα και με νόμο΄γεφυρα δεν μπορεί να κάνει κανάλι που θα εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ, το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να βελτιώσει την επικοινωνιακή του εικόνα μέσω κυριακάτικης εφημερίδας.


Και μπροστάρης στην νέα εφημερίδα που θα εκφράζει 100% τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Βαξεβάνης ο πρώην αντιμνημονιακός, αδέσμευτος δημοσιογράφος που μετά την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε την πένα του στην υπηρεσία του τρίτου μνημονίου.

Με σημερινό του
άρθρο στο site του, που αρχικά γιορτάζει την "επέτειο" σύλληψης του επειδή δημοσίευσε την λίστα Λαγκάρντ, ανακοινώνει ότι ανοίγει Κυριακάτικη εφημερίδα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Χωρίς να το επιλέξω, την ίδια μέρα, τέσσερα χρόνια μετά, πάρθηκε μια μεγάλη απόφαση. Να εκδώσουμε Κυριακάτικη Εφημερίδα. Να αποκαταστήσουμε την έννοια της ενημέρωσης στον έντυπο Τύπο. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα πουλάμε κουπόνια, αξεσουάρ, μαγειρικές, Ευαγγέλια και εικόνες αλλά είδηση. Και όποιος αντέξει. Όταν στις συσκέψεις που κάνουμε προσπαθούμε εδώ και μέρες να περιγράψουμε τι θα είμαστε, λέμε χαριτολογώντας πως θα είμαστε τα 3 Α: «Αποκάλυψη, Άποψη, Αναστεναγμός». Καταλαβαίνεται πως το τρίτο Α, του αναστεναγμού δεν εκπροσωπεί ροζ καταστάσεις αλλά πόνου. Και ο νοών νοείτω.

Για να μην το μάθετε από άλλους σας το λέω εγώ, η εφημερίδα μας θα λέγεται “Documento”. Φυσικά θέλουμε να είναι η εφημερίδα σας. Θα είναι αυτό που λέμε, θα είναι αυτό που υποψιάζεστε. Α, (τέταρτο Α αυτό) όταν λέμε θα βγάλουμε εφημερίδα, φυσικά και εννοούμε την πρώτη εφημερίδα στη χώρα. Λεπτομέρειες θα μάθετε πολύ σύντομα."


Η Μνημονιακή δημοσιογραφία στα χειρότερα της...

anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.