Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ακροδεξιός με "πλούσιες" αναρτήσεις στο facebook


Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 43χρονου που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ο 43χρονος φέρεται να διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα στη Σαλαμίνα από την 1η Δεκεμβρίου του 2018 έως την 30η Ιανουαρίου του 2019.

Πρόκειται για τον Μοσχοβή Αγγελή από τη Σαλαμίνα. Ο άνθρωπος αυτός εκτός από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται έχει και πλούσια δράση στο facebook. Μια ακροδεξιά δράση με αναρτήσεις με τον Παπαδόπουλο, με αναρτήσεις για «ελληνοπροδότες πολιτικούς» και άλλες με πιστόλια.

Το προφίλ του παραμένει ενεργό και δεν είναι λίγοι εκείνοι και που του επιτίθονται μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Όπως για παράδειγμα στην ανάρτηση του για τον Παπαδόπουλο όπου γράφει: «Πέρα Από την πλάκα ένας Παπαδόπουλος θα μας έσωνε αλλά ο ελληνικός λαός είναι μαλακισμενος σε πολλές απόψεις..... συλλαλητήριο και μαλακίες για το τίποτα που όλα είναι πουλημένα από προδότες της Ελλάδας» και από κάτω του απαντούν: «Μεγάλε, τώρα που θα έχεις το χρόνο πίσω από τα κάγκελα, γράψε για εμάς τους μαλάκες τις προχωρημένες ιδεολογικές σου απόψεις. Και μετά φάτες, και πνίξου.»

Σε άλλη ανάρτηση του προμοτάρει τα συσσίτια που η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή έκανε "μόνο για Έλληνες"

Σε όλες μα όλες τις αναρτήσεις του έχει μπει κόσμος που σχολιάζει αρνητικά την πράξη του 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.