Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Περί νέας νόσου

Ακούμε λοιπόν τον ΠΟΥ και στη συνέχεια ακούμε και την γραφική εκπρόσωπο των γιατρών. Υπάρχει κίνδυνος για νέα πανδημία, από έναν ιό Χ που δεν γνωρίζουμε τι είναι. Έναν ιό που πιθανόν να προέλθει από τα ζώα και πιθανόν να προσβάλλει τον άνθρωπο. Έναν ιό που θα έχει θνητότητα 70%, αλλά που μέχρι τωρα δεν έχει προσβάλει κανέναν.

Υποθέσεις και εικασίες του ΠΟΥ για να είναι τα κράτη προετοιμασμένα. Στη χώρα μας όμως μετατράπηκαν σε "πραγματικότητα".

Και ο κόσμος ακούει εκστασιασμένος την TV, ενώ οι δημοσιογράφοι δεν ρωτούν τη γιατρό πού τα γνωρίζει όλα αυτά αφού ο ιός δεν υπάρχει ακόμη.

Μας ετοιμάζουν κάτι καινούριο; Ποιος ξέρει; Ίσως. Το υλικό είναι έτοιμο. Ο κόσμος διψά για τρόμο, για εμβόλια, για διχασμούς πάλι.

Κανείς δεν εντόπισε όμως τι είπε η κυρία ιατρός. Η COVID-19 ήταν πολύ ήπια νόσος. Τι έλεγε η ίδια κυρία στην πανδημία: εμβολιασθείτε γιατί θα πεθάνετε. Τώρα μας λέει για ήπια νόσο. Αυτή δεν ντρέπεται γιατί το χρήμα έρεε άφθονο. 

Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την κοροϊδία;

Το στημένο παιχνίδι φαίνεται να επανέρχεται. 

Ιωάννης Καβαλιώτης - Παιδίατρος - Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης 

πηγή

Cartoon / via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.