Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ανεξήγητη Εξαφάνιση Ανεξάρτητου Ερευνητή


 
 
Έχουν αρχίσει να χάνονται μυστηριωδώς, εναλλακτικοί ερευνητές στο Ιντερνετ που προσπαθούν να ξεμπροστιάσουν τα σατανικά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Με πολυ πιθανή μία ψεύτικη επίθεση τύπου 9/11 στα σκαριά τέτοιοι ανεξαρτητοι ερευνητές bloggers/youtubers θα υπηρχε μεγαλος κινδυνος να χαλασουν τα σχεδια της προπαγάνδας που θα χρειαστεί για να καλύψει το γεγονός και να περάσει ότι θέλουν να πιστέψει ο κοσμάκης.
Ένας από του πιο αξιόλογους youtubers με καθημερινή ανάρτηση βίντεο με εναλλακτικές ειδήσεις, ο DAHBOO7 από τον οποίο πολλοί ερευνητές στην Ελλάδα παρουσίαζαν θέματα, εδώ και 3 μέρες έχει εξαφανιστεί. Εκεί που ανέβαζε 3-5 βίντεο την ημέρα, τις τελευταίες μέρες δεν έχει καμία κινητικότητα. Και αυτό χωρίς προϊδοποίηση.
Μάλιστα με σχόλια στο τελευταίο του βίντεο οι φήμες οργιάζουν ότι έχει δολοφονηθεί.


 

1 σχόλιο:

  1. Ας προσέξουν γενικά όσοι γράφουν-σχολιάζουν κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Eίναι αδίστακτoi σε όσους χαλάν τα σχέδια και την προπαγάνδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.