Σάββατο 12 Απριλίου 2014

FACEBOOK...




Το facebook ηταν ενα καλο εργαλειο στο ξεκινημα του. Εδωσε την δυνατοτητα να βρεθουν φιλοι και γνωστοι. Για αλλους ειναι οτι χρειαζονται για την εργασεια τους. Βεβαια τωρα αυτο που συμβαινει δεν εχει καμια σχεση με αυτο για το οποιο εγινε.
Ολοι μπορουμε να δουμε το ποσο στραβα εχει παει και σε τι γλυκεια παγιδα εχουν πεσει καποιοι  χρηστες και τι μαυρη αποξενωση απο τον φιλικο περιγυρο και οχι μονο βιωνουν. Ολοι εμεις  που ακομα αντιστεκομαστε οσο μπορουμε σε αυτο το μεσο κοινωνικης δικτυωσης μπορουμε να εχουμε μια ποιο αντικειμενικη αποψη για το θεμα χωρις συναισθηματισμους. Το ποιο χαρακτηριστικο παραδειγμα της κατιουσας του πραγματος ειναι η καφετερια,  πας να χαλαρωσεις και να πιεις ενα ρημαδοκαφε και εχεις τον αλλον να τραβαει φωτο για να βγαλει φορα παρτιδα τι κανει και ενταξει αυτος εχει το κολλημα του εμεις τι φταιμε?  Η γενναει η αλλη και αντι να αγκαλιαζει το βρεφος ποζαρουν οι γονεις για να αναρτησουν σε χρονο ρεκορ τα προσωπα τους στο fb ελευθερια εχουμε, αλλα οτι ειναι να πουμε θα το πουμε....Με αυτα και με αυτα κοντευουμε να χασουμε την ελευυθερια μας που απο οτι φαινεται δεν την ειχαμε ποτε απο την εμμονη καποιων πως πρεπει να εκθετουμε τα παντα. Εχει γινει πλυση εγκεφαλου στους χρηστες η σε καποιους απο αυτους και μπαινουν στον ρολο του ντετεκτιβ και με μανια κανουν φυλο και φτερο τις ζωες των αλλων, μια παρανοια χωρις τελος η μπορει να μπει ενα τελος αν και εφοσον σταματησετε να βγαζετε την πολυ προσωπικη ζωη σας στο ιντερνετ σταματησετε να λετε καθε ωρα και στιγμη που ειστε και σταματηστε να ζειτε μια εικονικη πραγματικοτητα η ζωη ειναι αλλου οχι εκει. Οσο προλαβενεται ακομα αγαπηστε τους συντροφους σας, αγαπηστε τους φιλους σας τους πραγματικους και οσους εχετε παραμελησει και βγειτε απο τον ληθαργο της εξαρτησης και του φαυλου κυκλου. Για να δουμε λοιπον ολο αυτο το σκηνικο αυτης της εξαρτησιογονας καταστασης τελικα που αποσκοπει και ποιος ειναι ο σκοπος της???
lolek

3 σχόλια:

  1. Μόνο μη βιαζόμαστε, γιατί αυτό θα αργήσει πολύ να γίνει.

    Πάρα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Πολύ ωραία η προσέγγιση,με λιτό και κατανοητό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι λάθος να μπαίνει η φωτογραφία κάποιου προσώπου, που είναι απλός ιδιώτης και όχι δημόσιο πρόσωπο, εν αγνοία του, απο κάποιον άλλο..
    Για τον εαυτό του,ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει αλλά για τον άλλο, δεν μπορεί να αποφασίζει , χωρίς τη συγκατάθεσή του.
    Καλό είναι ο καθένας να τονίζει την άποψη του γύρω απο το θέμα, για να μην εκτίθεται δημόσια και με τρόπο που δεν επιθυμεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.