Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΗΠΑ: «Μπουκώνουν» τα παιδιά με ψυχιατρικά φάρμακα.

 


ΣΕ 20.000.000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΩΡΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ! Μεταξύ των δέκα πιο επικίνδυνων φαρμακων περιλαμβάνονται τα αντικαταθλιπτικά Pristiq (desvenlafaxine), Paxil (paroxetine) και Prozac (fluoxetine). Πολλά δημοφιλή φάρμακα έχουν συνδεθεί αιτιακά ακόμη και με αυτοκτονίες. Στον κατάλογο των δέκα επικινδυνότερων από αυτά, περιλαμβάνονται μαζί με αντικαταθλιπτικά και άλλα που χορηγούνται για την αντιμετώπιση, της αϋπνίας, της διαταραχής υπερκινητικότητας και ελλειμματικής προσοχής, της ελονοσίας και του καπνίσματος. Τη σταδιακή μείωση του όγκου του εγκεφάλου προκαλούν τα φάρμακα που χορηγούν οι ψυχίατροι σε άτομα που πάσχουν από ψυχώσεις. Περίπου 15 εκατομμύρια παιδιά στην Αμερική, το ένα στα πέντε, ζει με ένα γονέα που υπέστη κρίση κατάθλιψης το 2009. Τα παιδιά αντιδρούν στη γονική συμπεριφορά με δικά τους συμπτώματα και συμπεριφορές. Όσο μεγαλύτερος ο πόνος του γονιού, τόσο μεγαλύτερος ο πόνος του παιδιού. Σε αυτά τα παιδιά γιατροί κρεμούν ταμπέλες με ψυχιατρικές διαταραχές και τους δίνουν φάρμακα ώστε να «συμμορφώνονται» Τους κλέβουν την υγεία τους και κάθε ελπίδα βελτίωσης της ζωής τους. Τώρα, χάρη στην δύναμη του marketing των φαρμακευτικών εταιριών, τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα λαμβάνουν ισχυρά αντιψυχωσικά. Στους ενήλικες, αυτές οι τοξικές χημικές συνθέσεις αυξάνουν τον κίνδυνο να υποστούν εγκεφαλικά, να εμφανίσουν καρδιολογικά προβλήματα, παχυσαρκία και διαβήτη, δημιουργούν αυτοκτονικές τάσεις, ενώ αυξάνουν τον κίνδυνο για βλάβες στο νευρικό σύστημα, μολύνσεις, ξαφνικό θάνατο και επιληπτικές κρίσεις. Οι συνέπειες στα παιδιά είναι άγνωστες. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΕ ΘΟΛΩΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ,  ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

 

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα παιδιά είναι οι ενήλικες πολίτες του αύριο και κάποια από αυτά οι μέλλοντες πλανητάρχες.
    Πιόνια του εμπορίου που έχει ξεπαράσει τα ναρκωτικά ή μάλλον τα έχει αντικαταστήσει με νέα, δήθεν φαρμακευτικά και θεραπευτικά σκευάσματα με όμορφα ονόματα.
    Η ελευθερία της σκέψης, και η πνευματική ανάπτυξη σε όλο το μεγαλείο της.
    Ελπίζω να αργήσουν να εφαρμοστούν οι καλές αυτές συνταγές στην Έλλάδα, για να μην αποδίδονται οι αυτοκτονίες σε ψυχογενή πλέον αίτια.
    Αυτό θα εξυπηρετούσε αυτούς που έχουν καταστέψει τα δεδομένα ζωής όλων των απλών Ελλήνων πολιτών, εξισόνωντάς τους με τους μετανάστες, στην ίδια την χώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.