Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Ματωμένα φεγγάρια»



Η αρχή ενός κοσμικού φαινομένου, το οποίο κάποιοι χριστιανοί έχουν συνδέσει με το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, θα σημειωθεί την εβδομάδα που διανύουμε!
Και αυτό δεν είναι άλλο από το «Tetrad» ή αλλιώς την εμφάνιση των τεσσάρων «ματωμένων» φεγγαριών, η οποία – σύμφωνα με τους ειδικούς – αποτελεί προάγγελο εξαιρετικά σημαντικών γεγονότων!

«Δεν είναι απλά επινόηση κάποιας θρησκείας», τόνισε ο πάστορας John Magee, ο οποίος έχει γράψει
και βιβλίο για το θέμα αυτό.
Από την άλλη, η NASA επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει σημειωθεί μόλις τρεις φορές σε περισσότερα από 500 χρόνια.
Σε κάθε μία, ωστόσο, από αυτές τις περιπτώσεις, συνέβη ένα πολύ σημαντικό θρησκευτικό γεγονός…
Την πρώτη φορά, το 1493, εκδιώχθηκαν οι Εβραίοι από την καθολική ισπανική Ιερά Εξέταση, τη δεύτερη, το 1949, δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ έπειτα από χρόνια αντιπαράθεσης και πάλης, ενώ την τρίτη και τελευταία, το 1967, σημειώθηκε ο πόλεμος έξι ημερών μεταξύ τριών χωρών της Μέσης Ανατολής (Συρίας, Αιγύπτου, Ιορδανίας) και του Ισραήλ.
Η εμφάνιση της πρώτης από τις τέσσερις «ματωμένες» σεληνιακές εκλείψεις, συνοδευόμενη από έξι πανσέληνους, θα σημειωθεί αυτή την εβδομάδα, ενώ το φαινόμενο θα κορυφωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.Ένας εκπρόσωπος της NASA, πάντως, σημείωσε: «Αυτή θα είναι η πρώτη έκλειψη του έτους, εξαιρετικά ορατή για τους παρατηρητές του δυτικού ημισφαιρίου. Θα παρουσιαστεί στον ανερχόμενο κόμβο της σεληνιακής τροχιάς στην Παρθένο. Αυτή είναι η πρώτη από τις τέσσερις συνεχόμενες συνολικές εκλείψεις το 2014 και το 2015, μια σειρά γνωστή ως Τετράδα».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη Βίβλο, η «Τετράδα» ενδέχεται να σηματοδοτήσει ακόμα και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.
«Ο Ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα. Τότε θα έρθει η μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου», αναφέρεται στην προφητεία του Ιωήλ στο εδάφιο 2.31.


1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα το τέσσαρα συνδέεται με την μονάδα του ΕΝΑ.
    Ας σημειωθεί ότι το όνομα ΤΕΣΣΑΡΑ με αλλαγή θέσης των γραμμάτων του σχηματίζει τη λέξη ΑΣΤΕΡΑΣ.
    Μήπως η σημασία που αποδίδουν στο φαινόμενο αυτό, βασίζεται στη σχέση του αστέρα της Σελήνης με το τέσσαρα που αναφέρεται στο ENA;
    Μην ξεχνάμε ότι όλες οι φάσεις της Σελήνης είναι στον ίδιο αριθμό 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.
Εισέρχεστε & εξέρχεστε με δική σας ευθύνη :)