Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ... ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ...



KAΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΒΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΕΜΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ...ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ,  ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ,  ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΛΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ.  ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ,  ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΦΑΝΑΤΙΛΑ..
ΥΓ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ.
lolek

 

9 σχόλια:

  1. Τελεσίδικα αξιοθρήνητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως δημοσιογραφος προκαλεί οίκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μάκης κρύβεται πίσω από την ΣΕΧΤΑ και την δολοφονία του Γκιόλια. Θέμα που είχε αναπαράγει στο παρελθόν και το HOTDOC του Βαξεβάνη που επίσης είναι σε κόντρα με τον Μάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΟΥΣΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μάκης για κάποιους ήταν ο ΡΟΜΠΕΝ των ΦΤΩΧΩΝ.
    Υπερασπιστής του δικαίου με παράνομα μέσα(κρυφές κάμερες).
    Απορώ που κανείς απο τους επισήμους των εκπομπών του δεν είπε ποτέ το παραμικρό.
    Απλά ο άνθρωπος έβγαζε στη φόρα τα άπλυτα όλων εκείνων που δεν υπέκυπταν στους εκβιασμούς του.
    Λειτουργούσε υπερ εκείνων που πλήρωναν αδρά, γιατί με τα πενιχρά χρήματα της δημοσιογραφίας έφτιαξε τη βιλίτσα του, και απέκτησε το νεαρό θυληκό δίπλα του;
    Εξ άλλου αυτός δεν πήγε ποτέ ο ίδιος με κρυφή κάμερα να καταγράψει το παραμικρό.
    Είχε τους μαθητές του, πιόνια στην υηρεσία της δημοσιογραφικής μαγκιάς(αλητείας) του, να εκτελούν το θέλημα του, όντας θεός και θεοποιηούμενος με τη ΖΟΥΓΚΛΑ.
    Το παιδί της Ζούγκλας ήταν Ο Μόγλης και όχι ο Μάκης.
    Απλά ο ίδιος δημιουργός της Ζούγκλας που παρουσίαζε ήταν κυνηγός ανθρώπινων κεφαλών και υπαίτιος πολλών άθλων και μάλιστα άθλιων.
    Ισως κάποτε βρει τον δικό του μάστορα με τρόπο που δεν θα μπορεί να κρυφτει πλέον για τα εργα και ημέρες της πλαστής δημοσιογραφικης του ταυτότητας, που έχει έμβλημα φάει μη σε φάνε και σκότωσε για να μη σε σκοτώσουν.
    Ας ξυπνήσουν τα απλήρωτα σκλαβάκια που εχει δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η διαπλοκη σε ολο το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.