Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Γνωρίζω σημαίνει πως έχω έλθει σε επαφή με το θέμα. Όλα τα άλλα είναι απλή πληροφόρηση...


Επειδή πολλοι αναρωτιουνται αν τείνουμε να αγγίξουμε την γελοιοτητα η αλλοι πιστευουν ότι αγγιζουμε την "τελειοτητα" ηδη  χα, χα... αστειο ηταν, για τον πολύ απλο λογο ότι δεν μπορει να μπει καποιος σε μια διαδικασια μεσα από το αψυχο διαδικτυο να κινει νηματα προς μια αφυπνιστικη διαδικασια προς την απελευθερωση του μυαλου από την σαπιλα και μουχλα της ρομποτοποιησης και κονσερβοποίησης της σκεψης... ενταξει μεταξυ μας δεν ειμαστε και "Το Χέρι που Κινεί τα Νήματα" προς αυτή την κατευθυνση.



Δεν εχουμε το μονοπωλιο αυτό είναι το μονο σιγουρο, όμως ποιος ειπε ότι οι επαναστατικη σκεψη η τροπος ζωης η ότι άλλο εχει να κανει με  την αναρχια σαν καθημερινο βιωμα και οχι μερικες αραδες που διαβασε καποιος σε μερικα αραχνιασμένα βιβλια για τον αναρχισμο και βγαινει σαν κοκοροπουλο να πεταξει κορονες για μια ιδεολογια που ποτε δεν ειδε ουτε εζησε ακομα και στα καλυτερα η χειροτερα του ονειρα, λεω λοιπον ότι δεν γινεται να μπουμε μεσα σε σπηλιες η να κρυφτούμε σε νταμάρια για να αποδειξουμε ότι προσπαθουμε για κατι διαφορετικο σε σχεση με την πεπατημενη οδο.


Η ιδεολογικη προσεγγιση καποιων εννοιων όπως η αναρχια που για καποιους είναι τροπος ζωης είναι δυσκολο να αποτυπωθεί με τσιτατα του τυπου αυτος ειπε εκεινο ο άλλος μεγαλος  ειπε αυτό η δεν ξερω και εγω τι άλλο ενταξει καλα είναι και αυτά καποιες φορες και εχουν  μεγαλη αξια αφου καποιοι τα προτιμουν από την αληθεια τι να κανουμε, συμβαινουν και αυτά.

Ομως στην πραγματικη ζωη και την καθημερινοτητα που βρισκετα μεσα σε αυτό το κλιμα της αντίστασης με τον αντικομφορμιστικο τροπο δρασης ουτε τον αναλυεις αλλα ουτε θες να μπεις σε διαδικασια να περιγραψεις τιποτα και για κανενα λογο και κλεινωντας να πω σε οσους μας διαβαζουν ότι τους ευχαριστούμε που μας εμπιστευτηκαν και δεν μας προδωσαν και ξερουν πολύ καλα ποιοι είναι αυτοι, λοιπον φιλοι μας ο αγωνας συνεχιζεται μεχρι τελικης πτωσης.
Να ειστε ολοι καλα καλη συνεχεια.




Υ.Γ
Αναρχία είναι η άρνηση κάθε μορφής εξουσίας που δεν είναι φυσική και κοινά αποδεκτή από όλους και όχι μόνον από την πλειοψηφία. Η αναρχία πάει σταθερά κόντρα σε κάθε είδους αρχή, σε κάθε μορφή εξουσίας, θρησκευτική, πολιτική, κομματική. Οι αναρχικοί είναι εξόχως κοινωνικοποιημένα άτομα. Κύριος στόχος τους είναι η δημιουργία μιας όσο το δυνατόν πιο φυσικής κοινωνίας, χωρίς καταναγκασμούς και καταπίεση. Και το βασικοτερο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΕΞΩ ΩΣ "ΑΦΕΝΤΗΣ" Η "ΗΓΕΤΗΣ" αναρχία = ελευθερία .... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

4 σχόλια:

  1. Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει ρε Κωνσταντίνε σε ευχαριστω για το σχολιο, αλλα ειπαμε ας αφήσουμε για λιγο τα "τσιτατα" τρομερος ο George Orwell δεν λεω όμως ας αφήσουμε τον εαυτο μας ελευθερο να πει αυτά που θελει και πιστεψε με ότι θα πουμε θησαυρούς.
      lolek

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο για τα τσιτατα που λες όμως υπαρχουν και καποια ρητα η φρασεις που μας αντιπροσωπεύουν τυχαινει αυτό να είναι ένα από αυτά.
      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ενταξει λοιπον... Kατανοητο και το σεβομαι.
      lolek

      Διαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.