Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η πανουργία της ιστορίας και το συλλαλητήριο


Ο Ελληνισμός, σύσσωμος, βρέθηκε την Κυριακή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για να βροντοφωνάξει την άρνησή του να δεχθεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τον σφετερισμό της Μακεδονίας. Σχεδόν κανείς στην κυβέρνηση και στις πολιτικές μηντιακές ελίτ δεν περίμενε ένα τόσο πάνδημο αίσθημα και μάλιστα για ένα συλλαλητήριο που οργανώνεται από μια σχεδόν άγνωστη επιτροπή!
Πίστευαν πως, όπως συμβαίνει με τη σιγή και την κατάθλιψη του ελληνικού λαού απέναντι στη φτωχοποίησή του και το ξεπούλημα του τόπου, που συνεχίζουν και ολοκληρώνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ· ή τη σταδιακή μετατροπή της χώρας σε τουρκικό προτεκτοράτο, όπως φαίνεται από τις προκλήσεις των Τούρκων στην Κύπρο, το Αιγαίο, τη Θράκη και το ξεβράκωμα της ελληνικής κυβέρνησης με τους οκτώ Τούρκους φυγάδες· πίστευαν, λοιπόν, πως και στο Μακεδονικό θα υπήρχε μια ανάλογη εξέλιξη.

Πως ο ελληνικός λαός, ηττημένος, περιδεής, σε συλλογική κατάθλιψη, θα κατάπινε και αυτό το ζήτημα. Και έπεσαν έξω παταγωδώς. Αντίθετα, ακριβώς γιατί πάνω σε αυτό μπορούσε να εκφραστεί η συσσωρευμένη λαϊκή αγανάκτηση για τις ταπεινώσεις και τις ήττες που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια, πολύ πιο αβίαστα, και ακριβώς γιατί οι Σκοπιανοί όλα αυτά τα χρόνια έχουν προσβάλει βάναυσα το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, γι’ αυτό και εκδηλώθηκε αυτή η πάνδημη και μαζική αντίδραση. Οι Γερμανοί μάς μετέβαλαν σε οικονομικούς δούλους, οι Τούρκοι θέλουν να μας υποτάξουν και πάλι στον νεο-θωμανισμό, δεν θα ανεχτούμε λοιπόν και τις προκλήσεις των Σκοπίων, επειδή σήμερα επείγονται οι Αμερικανοί.

Κι όμως, όλοι αυτοί διαψεύσθηκαν παταγωδώς! Η συμμετοχή έφτασε τις εκατοντάδες χιλιάδες κάθε ηλικίας, απ’ όλη την Ελλάδα.

Η μαζική παρουσία των Ελλήνων στο συλλαλητήριο ήταν και η απάντηση σε όσους οργανωμένα επιδίωξαν να το καπηλευτούν με τις προσχεδιασμένες τραμπούκικες επιθέσεις πέριξ και εντός της συγκέντρωσης. Όπως εκείνη που επιχείρησαν ενάντια στο πανό του Άρδην, ομάδα 20-25 μασκοφόρων χρυσαυγιτών με καδρόνια και επικεφαλής τους τον Α. Γκλέτσο της Χ.Α. Φθιώτιδας, για να πάρουν την απάντηση που τους άξιζε,
και να πεταχτούν έξω από το συλλαλητήριο από όλον τον κόσμο που ήταν παρών.

Μετά από αυτή την κινητοποίηση και το συλλαλητήριο υπάρχουν δύο πιθανές προοπτικές. Η πρώτη, την οποία υπηρετούμε και εμείς ως ΑΡΔΗΝ, και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, είναι αυτή η κινητοποίηση να μεταβληθεί σε αφετηρία, επιτέλους, μιας ανάτασης του ελληνικού λαού και μιας απαρχής πατριωτικής επανεθνικοποίησης της πολιτικής και ιδεολογικής ζωής της χώρας μας. Με αφετηρία την κινητοποίηση για το Μακεδονικό, να βάλουμε στο τραπέζι όλα τα μεγάλα ζητήματα, τη Θράκη, την Κύπρο, τη μνημονιακή υποδούλωση.

Γι’ αυτό και έχει σημασία αυτή η κινητοποίηση να μην παραμείνει ένα εκτονωτικό πυροτέχνημα, ούτε να μεταβληθεί σε μια ακόμα απογοήτευση που θα ολοκληρώσει την εθνική κατάθλιψη και ανημπόρια. Δεν πρέπει να επαναληφθεί το προηγούμενο του κινήματος των Αγανακτισμένων, με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα του 2015, που είχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από τα αναμενόμενα. 

 
Αυτό έγινε γιατί σε αυτά κυριάρχησαν δημοκόποι, απατεώνες και πατριδοκάπηλοι, που έταζαν στους Έλληνες λαγούς με πετραχήλια, και μας προέκυψε ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Μιχαλολιάκος και ο Βασίλης Λεβέντης, για να μην αναφέρουμε τον Σώρρα και άλλους επώνυμους απατεώνες! Έτσι και σήμερα, δεν θα πρέπει να αποτελέσει ευκαιρία για το ξέπλυμα των Καμμένων, ούτε για την εμφάνιση κάποιας διασπαστικής «κίνησης» ενάντια στην ενότητα του Ελληνισμού, από οποιονδήποτε. Το συλλαλητήριο και οι κινητοποιήσεις πρέπει να είναι στοιχείο εθνικής ενότητας και πατριωτικής αναγέννησης. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΚΥΠΡΟΣ –ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΕΞΩ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ

Κίνημα ΑΡΔΗΝ
http://ardin-rixi.gr/archives/206776
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.