Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Αυτή η BMW από τα 70s είναι η αποθέωση της ομορφιάς.


H ΒΜW είχε γράψει τη δική της ιστορία με τα κουπέ της κατά τη δεκαετία του 1970 και στις δύο όχθες του Ατλαντικού. Η γερμανική λογική συνδυαζόταν με μια αγριεμένη διάθεση στον δρόμο και μια σπάνια φινέτσα που όμως δεν έχανε σε επιδόσεις. Ακριβώς το αντίθετο. Σε τέτοιον βαθμό που πια να θεωρούνται κλασικά.
Η BMW διασκευάζει την πιο μεγάλη επιτυχία της

Η σειρά BMW E9 είναι αυτή που θα λέγαμε ότι αγγίζει τελειότητα για κάθε φανατικό της γερμανικής εταιρείας. Όμως, τελικά, όλα μπορούν πάντοτε να γίνουν λίγο καλύτερα. Απλά χρειάζεται να υπάρχει μεράκι.
Μια βελτιωμένη έκδοση της BMW 3.0 CS



Ορίστε στις φωτογραφίες που ακολουθούν υπάρχει η απόδειξη για αυτό που ισχυριζόμαστε. Μιας και αυτή τη «Μπέμπα» από τα 70s έχει υποστεί διάφορες μικρές (ή και μεγαλύτερες) βελτιώσεις έτσι ώστε μαζί με το διαχρονικό πρεστίζ της να μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα στον δρόμο.

Διάβασε κι αυτό:
Μ, όπως μεγαλεία!

Έτσι μετά τις μετατροπές διαθέτει λάστιχα 16 ιντσών και φρένα Bremba. Κυρίως όμως έχει δανειστεί ένα κιβώτιο 6 ταχυτήτων και έναν κινητήρα 3,2 λίτρων από μια BMW M3 του 2003. Με συνεπές αποτέλεσμα να κουβαλάει 350 άλογα μαζί της.



Οι πειραγμένες λεπτομέρειες όμως δε σταματάνε εκεί καθώς συνεχίζονται ακόμα και στο εσωτερικό της, εκεί που η vintage πολυτέλεια κυριαρχεί.



Έτσι αυτό το πανέμορφο αισθητικά αποτέλεσμα μουγκρίζει ανεπανάληπτα μέσα από τον εκσυχρονισμό του. Ανεβαίνοντας πολλά level στην καρδιά μας.



Αφού κάθε μα κάθε εκατοστό της μοίαζει γοητευτικό. Ναι ακόμη κι αυτό το υπέροχο, παλιομοδίτικο τιμόνι.



Τελικά, αυτή εδώ η Mπέμπα από τα 70s μοιάζει με την αποθέωση της BMW. Κι έχουμε να ευχαριστούμε τον ειδικευμένο φωτογράφο
Alex Bermudez για αυτές τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

>
H BMW 507 του Elvis ζει και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Αφού μοιάζουν με ερωτική φωτογράφηση για κάθε λάτρη των BMW. Και σε βάζουν σε σκέψεις για το πως θα ήταν να την οδηγείς καθώς χάνεσαι στο ηλιοβασίλεμα.

Askmen.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.