Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Αποκαλύψεις-σοκ από το δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης: Χαμός μέσα στο αυτοκίνητό της

Κόβουν την ανάσα οι αποκαλύψεις που έκανε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.
"Μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο γινόταν ένας χαμός. Υπήρχαν ένα σωρό πεταμένα αντικείμενα από εδώ και από εκεί, μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά. Ένας χώρος που μαρτυρά ότι υπήρξε αντίδραση και αντίσταση από την πλευρά της άτυχης Ειρήνης απέναντι στους δολοφόνους της. Σκηνικό που δείχνει ότι η 44χρονη τα έβαλε με άτομα που οι δυνάμεις τους υπερτερούσαν των δικών της".

Στο πατάκι του συνοδηγού βρέθηκαν πεσμένα τα γυαλιά της, στα πίσω πατάκια ήταν σκορπισμένα κέρματα, ενώ έξω από το όχημα, στο έδαφος, βρισκόταν μία πιστωτική κάρτα της.

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι στο εξωτερικό μέρος των θυρών του αυτοκινήτου βρέθηκαν υπολείμματα αιθάλης. "Αν η Ειρήνη έβαλε φωτιά μόνη της, πώς εξηγείται ότι βρέθηκε αιθάλη στο εξωτερικό μέρος; Κάποιος, λοιπόν, έβαλε τη φωτιά και κατόπιν άνοιξε την πόρτα για να βγει, με αποτέλεσμα να λερωθούν οι πόρτες με καπνιά στο εξωτερικό μέρος τους" δήλωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε: "Το πώμα του μπιτονιού βρέθηκε στην πίσω εταζέρα και το μπιτόνι στο μπροστινό τμήμα του Ι.Χ. Και, επίσης, δεν είναι άξιο απορίας πώς μία λεπτή γυναίκα που ζύγιζε 45 κιλά σήκωσε ένα βαρύ μπιτόνι που περιείχε 20 λίτρα πετρελαίου;". Όλα αυτά τα νέα ευρήματα σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης 44χρονης και του νομικού εκπροσώπου συνηγορούν στην εγκληματική ενέργεια.

Ο εξάδελφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος, με αφορμή τις διαρροές για την υπόθεση μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αναρωτήθηκε σε ποιον ανήκει ο αριθμός που κάλεσε την 44χρονη να φύγει από το σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου και τόνισε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει μία έρευνα στον υπολογιστή της. "Έχει ερευνηθεί ο υπολογιστής της; Έχουν περάσει τόσες μέρες και λέμε απλά πράγματα. Και για να σταματήσουμε το παραμύθι, το Viber παραβιάζεται. Χθες εγώ χάκαρα το δικό μου" δήλωσε.
topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.