Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Δελτίο καιρού για Δευτέρα 22/6/2020


Βροχές και καταιγίδες αναμένονται τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως το πρωί στη Θεσσαλία και στη Θράκη. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και θα ενισχυθούν. Στα ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 15 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 26, στα νησιά Αιγαίου από 17 έως 30 και στην Κρήτη από 16 έως 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες από το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για βροχοπτώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης και προς το βράδυ θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.