Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Το μεγάλο μπουρδέλο


Ανοίξανε οι οίκοι ανοχής μετά από αρκετούς μήνες, έχοντας συγκεκριμένους κανόνες και ένα πρωτόκολλο υγιεινής λόγω της πανδημίας, μην ξεχνιόμαστε...
Ένα από τα μέτρα είναι:

- Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη! Αυτό αν καταλαβαίνω είναι ότι μέχρι τα 15' λεπτά ο ιός δεν κολλάει, πάνω από αυτό είναι μεταδοτικός!

Ένα σημαντικό ερώτημα είναι πώς θα μπορεί η αστυνομία να ελέγξει το πόση ώρα είναι ο πελάτης μέσα, ώστε να πιστοποιήσει την παράβαση, ίσως με τους παλμούς...

Μια πρόταση θα ήταν για να μην ξεχνιούνται οι συνουσιαζόμενοι, να υπάρχει ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, πού μόλις φτάνει προς το τέλος, θα χτυπάει κουδούνι και θα βγαίνει game over!

Άλλο ένα μέτρο είναι:

- Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή. Δηλαδή ενώ υπάρχει πλήρης σωματική επαφή, πού πιο κοντά δεν γίνετε για 15' λεπτά, το πάρε δώσε των χρημάτων είναι το επικίνδυνο...

Επίσης:

- Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

Εδώ νομίζω ότι γίνετε υπόδειξη συγκεκριμένης στάσης, με έμμεσο τρόπο...

- Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

Καθαρά επιστημονική προσέγγιση, θα μπορούσαν να προταθούν και μάσκες, όπως της Μέρκελ για πιο περίεργα γούστα...

- Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Αυτό το μέτρο είναι νομίζω το μέτρο κλειδί, πού μπορεί ν' αλλάξει η μάλλον να ξεχαρβαλώσει μια για πάντα τους οικογενειακούς δεσμούς...

Όλα αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα πού ανακοινώθηκαν, είναι στο ίδιο πλαίσιο ανοίγματος της αγοράς, χωρίς καμία έννοια λογικής, πού αποδεικνύει ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους επικίνδυνους.

Είναι οι ίδιοι πού έκλεισαν τα μανάβικα και τα μπακάλικα αλλά άφησαν ανοικτά τα σούπερ-μάρκετ, είναι οι ίδιοι πού λένε ότι στα αεροδρόμια πρέπει να έχεις απόσταση 1,5 μέτρο, αλλά στο αεροπλάνο μπορεί να ακουμπάει ο ένας στον ώμο του άλλου η να κάνεις σεξ 15 λεπτά, αλλά στο 16 λεπτό δεν κάνει...

Το πρόβλημα δεν είναι το μικρό μπουρδέλο, αυτό πού δημιουργεί το πρόβλημα είναι το μεγάλο κεντρικό μπουρδέλο, περαστικά μας!

Κώστας Γκιώνης



via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.