Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Δελτίο καιρού για Τετάρτη 24/6/2020


Τοπικές βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Δυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ σε Νότιο Αιγαίο και Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας θα επικρατήσει άστατος καιρός, με βροχές και σποραδικές καταιγίδας μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα ενδέχεται πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους έντονα. Παροδικές βροχές ή καταιγίδες είναι αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 30, στη Θεσσαλία από 12 έως 32 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 27 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.