Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Μη φοβού την Ιταλία



Αντα Ψαρρά

Με τον μπαμπούλα της Ιταλίας ετοιμάζεται να φοβερίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους κεντρώους και όχι μόνο πολίτες της χώρας, έτσι ώστε να κερδίσει την ψήφο τους.

Νομίζει άραγε ότι έχουν ξεχάσει οι πολίτες ότι το ίδιο του το κόμμα έχει στεγάσει την ελληνική ακροδεξιά εδώ και χρόνια, νομίζοντας ότι θα την ...αφομοιώσει στην πορεία; Δε βλέπουν ότι ουσιαστικά κυβερνά η ακροδεξιά (ευτυχώς τουλάχιστον χωρίς τη ναζιστική "σοβαρή Χρυσή Αυγή") με τους παλιούς αλλά και τους όψιμους συνοδοιπόρους υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη;

Η ρήση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι ο γιος του, εφόσον αναδειχτεί κάποτε αρχηγός της Ν.Δ. θα στηριχθεί στην Ακροδεξιά, έχει εδώ και πολύ καιρό αποδειχτεί "προφητική".  

Κι αν τώρα στην Ιταλία ετοιμάζεται να καθοδηγήσει και τα βήματα της Μελόνι το μεγάλο κεφάλαιο και η ολιγαρχία με τις σκοτεινές παραφυάδες της, πάλι... τη σκόνη μας θα φάνε! Έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι. Η ομερτά και τα καρτέλ ελληνοποιήθηκαν και πλέον διεκδικούμε επάξια την πατρότητα τους.

πηγή

1) photo/pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.