Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ο πράσινος Κομήτης και η αναστροφή της περιστροφής του πυρήνα της Γης: Σημάδια της εκλογικής "καταιγίδας" που έρχεται!!!

Ένας "εξωτικός" πράσινος κομήτης, ο C/2022 E3 (ZTF), ο οποίος έχει να πλησιάσει τη Γη από την εποχή των Νεάντερταλ, δηλαδή πριν περίπου 50.000 χρόνια, και προέρχεται από το μακρινό Νέφος Όορτ στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος, κατευθύνεται γοργά στον Πλανήτη Γη και αναμένεται την 1η ή τη 2α Φεβρουαρίου να φθάσει στην κοντινότερη απόσταση του (περίγειο), περίπου στα 42 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Και δεν φθάνει μόνο αυτό, αλλά ο πυρήνας της Γης ετοιμάζεται να κάνει… αναστροφή, καθώς σειρά μελετών κινέζων επιστημόνων δείχνουν, ότι η περιστροφή του στερεού εσωτερικού πυρήνα της Γης πρόσφατα σταμάτησε και ο πυρήνας φαίνεται να ετοιμάζεται να αναστρέψει την κίνηση του προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Προσέξτε, τώρα, ορισμένες κρίσιμες "λεπτομέρειες".

Με βάση τις έως τώρα ενδείξεις, η περιστροφή με αντίστροφη φορά πιθανώς θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη δεκαετία, ενώ προς διερεύνηση είναι οι πιθανές επιπτώσεις στην επιφάνεια του πλανήτη.

Μετά τη δεκαετία του 1970, ο εσωτερικός πυρήνας περιστρεφόταν ολοένα και ταχύτερα με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, ώσπου, μεταξύ 2009-2011, η περιστροφή του φαίνεται να σταμάτησε, πιθανώς λόγω της επικείμενης αναστροφής της κατεύθυνσης περιστροφής. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η επικείμενη νέα αλλαγή στην περιστροφή του πυρήνα με αντίθετη κατεύθυνση, αυτή τη φορά προς τα δυτικά, εντάσσεται σε έναν πιθανό περιοδικό κύκλο διάρκειας έξι έως επτά δεκαετιών.

Με βάση αυτό το μοντέλο, ο πυρήνας αναμένεται να περιστρέφεται δυτικόστροφα ολοένα και πιο γρήγορα έως τη δεκαετία του 2040, οπότε θα σταματήσει και θα αναστρέψει ξανά την κίνηση του προς τα ανατολικά.

Άντε τώρα, μ’ όλα αυτά, να περιμένει χαΐρι και προκοπή ο Συριζα στις εκλογές! Παραζαλισμένος μ’ όλη αυτή την ανάστροφη περιστροφή του πυρήνα των "πραγμάτων" με αντίθετη δυτική κατεύθυνση, ο Τσίπρας προσπαθεί να ολοκληρώσει την προεκλογική του καμπάνια, καταπίνοντας την μια δραμαμίνη μετά την άλλη.

Γι’ αυτό, λοιπόν, σκέφτηκε ο μεγάλος αριστερός ηγέτης, ο Μητσοτάκης μοιάζει σχεδόν άτρωτος. Ο πυρήνας της Γης αρχίζει να περιστρέφεται δυτικόστροφα, μια περιστροφή που θα ολοκληρωθεί σε μια δεκαετία. Δηλαδή, ο Μητσοτάκης δεν φαίνεται να κουνιέται από την θέση του μέχρι τότε. Άσε που έρχεται και Κομήτης με την φανταχτερή πράσινη ουρά, ύστερα από 50.000 χρόνια από τον καιρό των Νεάτερνταλ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Χαριλάου Τρικούπη, που σημαίνει ότι το Πασοκ, όσο ανίκανος και αν είναι ο Ανδρουλάκης, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν έχει να φοβάται τίποτα!!!

Λ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.