Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Slayer : Εκτός "Rockwave Festival" η θρυλική ροκ μπάντα


Φαίνεται πως Έλληνες θαυμαστές της μπάντας ατύχησαν αφού έχασαν μέσα από τα χέρια τους την ευκαιρία να απολαύσουν σε μια μοναδική ροκ εμφάνιση, τους Slayer. Η είδηση για τη συναυλία των Slayer στην Ελλάδα και μάλιστα στο Rockwave Festival αποτελεί παρελθόν.
Η μπάντα δε θα ανέβει στη σκηνή του φεστιβάλ και μάλιστα έχει αφαιρέσει ήδη τη αντίστοιχη ημερομηνία της συναυλίας τους στην Ελλάδα από το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στη σελίδα τους στο Facebook.

Η ανακοίνωση για τη συμμετοχή της μπάντας στο Rockwave Festival έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου με ανάρτηση τους στο Facebook, με το φεστιβάλ να μην επιβεβαιώνει τη μουσική είδηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπάντα του στις αρχές του 2018 ανακοίνωσε πως θα αφήσει στην άκρη τις κιθάρες της και θα ολοκληρώσει το μουσικό της ταξίδι με μια τελευταία περιοδεία σε πολλές χώρες του κόσμου, για να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο τους θαυμαστές της που την ακολούθησαν για 37 ολόκληρα χρόνια.

Ωστόσο φαίνεται πως Έλληνες θαυμαστές της μπάντας ατύχησαν αφού έχασαν μέσα από τα χέρια τους την ευκαιρία να απολαύσουν σε μια μοναδική ροκ εμφάνιση, τους Slayer.
Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα πέντε φορές.

https://www.tanea.gr/2018/12/11/lifearts/music/slayer-ektos-rockwave-festival-i-thryliki-rok-mpanta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.