Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Να χρεώνει τους ψόφους που ανταλλάσσουν οι Έλληνες χρήστες του Twitter μελετά ο Elon Musk

Το ενδεχόμενο να αρχίσει να χρεώνει τους ψόφους που μοιράζουν ο ένας στον άλλον οι Έλληνες χρήστες του Twitter προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα της εταιρείας φέρεται να μελετά ο Elon Musk, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, μετά την απόφαση για χρέωση των πιστοποιημένων λογαριασμών, στα σχέδια του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, είναι να εγκαταστήσει ένα ψοφόμετρο, το οποίο θα μετράει και θα χρεώνει κάθε Έλληνα χρήστη του Twitter που εύχεται ψόφο σε άλλο χρήστη.

Οικονομικοί αναλυτές τονίζουν ότι το μέτρο μπορεί να αποφέρει δεκάδες εκατομμύρια στην πλατφόρμα, καθώς οι Έλληνες εμφανίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό ανταλλαγής ψόφων ανά χρήστη παγκοσμίως. Μάλιστα, μετά την εξαγορά της πλατφόρμας από τον Elon Musk, ο αριθμός των χρηστών που μοιράζουν ψόφους έχει αυξηθεί κατακόρυφα, κυρίως από χρήστες που τον εύχονται στον Elon Musk.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.