Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Μ. Αναγνωστάκης - Ὁ Οὐρανός


 Πρῶτα νὰ πιάσω τὰ χέρια σου
Νὰ ψηλαφίσω τὸ σφυγμό σου
Ὕστερα νὰ πᾶμε μαζὶ στὸ δάσος

Comet 13P/Olbers



Image Credit &
Copyright: Dan Bartlett`

Explanation:
Not a paradox, Comet 13P/Olbers is returning to the inner Solar System after 68 years. The periodic, Halley-type comet will reach its next perihelion or closest approach to the Sun on June 30 and has become a target for binocular viewing low in planet Earth's northern hemisphere night skies.

Bobaflex - Hey You (Pink Floyd cover) - Official Music Video


Ο ήλιος εσκοτίσθει


Η ''ανασύνθεση του ευρύτερου αριστερού και προοδευτικού χώρου'' ...

Της Στέλλας Πατρώνα *

Ένα ερώτημα επειδή μας έπρηξαν και πρόκειται να μας πρήξουν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα με την “ανασύνθεση  του ευρύτερου αριστερού και προοδευτικού χώρου”:

Μακράν (κι αγνάντευε)…

Η Θράκη κείται μακράν – όπως μακράν κείται και η Κύπρος, ακόμα δε πιο μακράν κείται ο απόδημος Ελληνισμός, από τη Μαριούπολη έως τη Βοστώνη και το Μοντεβιδέο.

Στη Θράκη η Τουρκία εφαρμόζει πολιτικές Κοσσοβοποίησης και στη συνέχεια Άνσλους, όπως έκανε η Γερμανία με την Αυστρία στα τέλη του ’30. Και η Αθήνα; Η Αθήνα

Από την "trash-tv", στην "trash-ζωή"

Του Θέμη Τζήμα

Η δεκαετία του ’90, ιδίως στο δεύτερο μισό της, μαζί με τον εκσυγχρονισμό και την ιδιωτική τηλεόραση μας προσέφερε απλόχερα την "trash-tv".

Χωρίς προηγούμενο !

Χωρίς προηγούμενο ! Δυο φορές οι εισαγγελείς προτείνουν αθώωση Λαφαζάνη 

Η έδρα καταδικάζει!!!

Μάλλον δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά!

Veritas odit moras

Ο κόσμος είναι πολύ επικίνδυνος για οτιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια και πολύ μικρός για οτιδήποτε άλλο εκτός από την αγάπη.

Η αλήθεια για ΦΠΑ και Ισπανία

Της Νικόλ Λειβαδάρη

Η ιστορία του μειωμένου ΦΠΑ στην Ισπανία έχει γίνει κάτι σαν το παραμύθι χωρίς δράκο. Με βολικές μισές αλήθειες και με επίδικο το εάν θα απέδιδε το ισπανικό μοντέλο και στην εν Ελλάδι μάχη κατά της ακρίβειας.

What Really Happened at the WHO?



By James Roguski

The Pandemic Treaty was NOT defeated. Negotiations will resume on July 17-18, 2024. The amendments to the International Health Regulations WERE adopted. Big Pharma won. We the People have work to do!

Και πάλι απορίες


Από πλείστες όσες χώρες του πλανήτη έρχονται τα ίδια περίπου νέα. Μηνύσεις κατά των εταιρειών εμβολίου κορωνοϊου, μηνύσεις κατά στελεχών των περίφημων επιτροπών διαχείρισης της πανδημίας, μελέτες που μιλούν για αύξηση αιφνιδίων θανάτων, για επιδημία κακοηθειών, για νευροψυχικές διαταραχές, για διαταραχές μάθησης κλπ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Δευτέρα 1/7/2024



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, τοπικά ισχυροί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά

Καλημέρα!

Εσείς οι τολμηροί ; 

Πείτε ότι θέτε!!!!....