Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Χωρίς προηγούμενο !

Χωρίς προηγούμενο ! Δυο φορές οι εισαγγελείς προτείνουν αθώωση Λαφαζάνη 

Η έδρα καταδικάζει!!!

Μάλλον δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά! Και στις δύο Δίκες του Π. Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του για αντίσταση σε πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών, οι αντίστοιχοι εισαγγελείς πρότειναν προς τιμήν τους με παρρησία , με αδιαμφισβήτητα δικονομικά επιχειρήματα  και ιδιαίτερη γενναιότητα , τιμώντας τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής Δικαιοσύνης , την πανηγυρική αθώωση τους

Και στις δυο Δίκες, όμως , κατά περίεργη σύμπτωση  , το Δικαστήριο αψήφησε , μάλλον πρωτοφανώς , τις εισαγγελικές προτάσεις και καταδίκασε , με σκυμμένο από ντροπή το κεφάλι , τον Παν.Λαφαζάνη και τους συναγωνιστές του σε 18-μήνες φυλάκισης και τη δεύτερη φορά από 8 έως 11 μήνες φυλακής !!!
 
 
Αμέτρητη η σειρά των πολύνεκρων εγκλημάτων και των τεράστιων  σκανδάλων της κατεστημένης πολιτικής τάξης. Είδατε ποτέ να καθίσει κανείς στο σκαμνί και να πληρώσει ; Όταν οι πολιτικοί ”δολοφονούν” δεκάδες ανθρώπους όχι μόνο αθωώνονται αλλά και επιβραβεύονται με βουλευτικές και υπουργικές θέσεις. 

Όταν, όμως , κάποιοι αντιστέκονται και εγκαταλείπουν υπουργεία για να υπερασπίσουν  τη λαϊκή βούληση και τα σπίτια φτωχών οικογενειών από την τραπεζική ληστεία , καταδικάζονται άτεγκτα σε φυλάκιση.

Αυτή είναι η Ελλάδα με την ανοχή μας! Θαυμάστε την !

Πηγή: ΙΣΚΡΑ

 
photo/pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.

Δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο οποιασδήποτε αναφοράς ή σύνδεσης με εξωτερικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των τελευταίων με οποιονδήποτε τρόπο. Ο κίνδυνος βλάβης ή ζημίας αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το χρήστη