Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Τρολάρουν δήμαρχο γιατί δεν ψεκάζει

Αγανακτισμένοι είναι, σύμφωνα με ακούσματα, πολλοί κάτοικοι των Τρικάλων από το γεγονός ότι ο Δήμος Τρικκαίων αρνείται να ψεκάσει για τριζόνια και κατσαρίδες. Ύστερα μάλιστα από την… εισβολή χιλιάδων τριζονιών στην πόλη τα τελευταία 24ωρα, που κάποιοι τα νόμιζαν για κατσαρίδες, έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση, με τους κατοίκους να ζητούν άμεση λύση.


Κάποιοι μάλιστα τρολάρουν τον δήμαρχο λέγοντας ότι, επειδή ορισμένα έντομα και μάλιστα οι κατσαρίδες θεωρούνται από επιστήμονες… μελλοντική υπερτροφή σε κάποιες χώρες τις τρώνε ήδη γι΄αυτό και “τις… προστατεύει”.

Ακόμη και η τεχνητή νοημοσύνη που έχει αρχίσει να… ανακατεύεται παντού, δείχνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει το φαγητό μας σε 30 χρόνια με τους ειδικούς να ζωντανεύουν το μενού του 2054, μέσω του εργαλείου της Τεχνητής Νοημοσύνης Midjourney το οποίο περιλαμβάνει παράξενα πιάτα, όπως σαλάτα με γρύλο και μπριζόλες εργαστηριακής καλλιέργειας, μενού μα σκουλήκια, μυρμήγκια κλπ.

Ο κόσμος λοιπόν αναρωτιέται. Μήπως ο Δήμος Τρικκαίων, ο οποίος πράγματι σε πολλά θέματα είναι πρωτοπόρος, γνωρίζει κάτι για τις κατσαρίδες και τα τριζόνια και γι ΄αυτό δεν ψεκάζει;…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.
Εισέρχεστε & εξέρχεστε με δική σας ευθύνη :)