Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πάγκαλος: Υποφέρω μου έκοψαν την σύνταξη στα 1800 ευρώ!

 
Συγκεκριμένα ο κ.Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αναδρομικές αξιώσεις από τους βουλευτές μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είπε «εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη.
Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. Γι’ αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω…».
ΥΓ: ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ,  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ  ΜΕ 1800 ΕΥΡΩ??? ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ???
ΜΕ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ....
ΑΝ ΘΕΣ,  ΑΝΕΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.... ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.....
ΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.

lolek

6 σχόλια:

  1. Επρεπε να σου κοψουν και αυτά που παιρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κανουμε ερανο τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γουσταρουμε να αλλαξουμε ρολους δεν θα αντεχαν ουτε λεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ειχαν σκασει μονο στην ιδεα της αλλαγης των ρολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 100 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΘΑΣΟΥΝ 1800 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.