Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!! ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.


Πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου, ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος και αντίσταση. Ο 52χρονος, που δήλωνε άνεργος κι έκανε περιστασιακές δουλειές, έστηνε καρτέρι στα θύματά του σε πάρκα και παιδικές χαρές. Στο αυτοκίνητό του είχε παιχνίδια και παιδικά αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούσε ως δόλωμα για να παρασύρει τα θύματά του.
Όταν οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι, όπου οι δυο Έλληνες, 28 και 30 ετών, του είχαν δώσει καταφύγιο, ο 52χρονος κατάφερε με άγνωστο τρόπο να διαφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι δυο κορίτσια, τα οποία δήλωσαν πως είναι φίλες των παιδιών του και στα οποία ο σάτυρος είχε ήδη επιτεθεί.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και παρά τη σθεναρή αντίστασή του, τον συνέλαβαν. Μαζί του συνελήφθησαν και οι δυο άνδρες που τον έκρυβαν. Η μια καταγγελία έφερε και τις υπόλοιπες, αφού η αστυνομία δέχτηκε ακόμη δυο καταγγελίες από γονείς ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 12 και 14 ετών…

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.