Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ....

Οι κόρες του Γεράσιμου Γιακουμάτου: η μεν πρωτότοκη Εβίνα (αριστερά) έχει προκαλέσει σούσουρο στην οδό Κάνιγγος με την εγκατάστασή της στο υπουργείο ως σύμβουλος του πατέρα της, η δε Ζωή παραμένει στο ατελιέ της στο Κολωνάκι σχεδιάζοντας ρούχα

 Ο νέος υφυπουργός πριν καν αναλάβει καθηκοντα έφερε μαζί του ως σύμβουλο τη νεαρή δικηγόρο κόρη του, Εβίνα, η οποία σύμφωνα με τους κακοθελητές του υπουργείου, «ήταν ουσιαστικά αυτή που παρέλαβε το υπουργείο»! Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές πάντως, η Εβίνα Γιακουμάτου που εργαζόταν κανονικά στο υπουργείο δεν είχε ακόμη διοριστεί ως σύμβουλος του πατέρα της με σχετικό ΦΕΚ, αλλά εργαζόταν εξωθεσμικά, και ενημερωνόταν για όλα τα θέματα, ακόμα και για τα πιο απόρρητα δίπλα στον πατέρα της ή και εν τη απουσία του.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΥΤΟ.
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ....
ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ....
ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!
lolek 

1 σχόλιο:

  1. Tο mega που τον έχει καθημερινά στον πρωινό καφέ -γιατί ενημερωτική εκπομπή δεν μπορώ να το πω- του κόβει μισθό του βαρύμαγκα που τα ξέρει όλα; Ο τύπος έπρεπε να βρίσκεται σε λαϊκή αγορά καθώς το λεξιλόγιό του περιορίζεται στις βαρύγδουπες μαγκιές "όχι σε μένα αυτά" και "άκου να σου πω". Όχι που δε θα διόριζε την κόρη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.