Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

F1 2014 Austrian Grand Prix


GP Αυστρίας, 8ος αγώνας, Σπίλμπεργκ 22/6
Απευθείας μετάδοση στις 14:10 από τον Alphα

Για πρώτη φορά από το Grand Prix Βραζιλίας του 2008, ο Felipe Massa πανηγύρισε την κατάκτηση της pole position!
Τέλος στην κυριαρχία της Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές έβαλε το Σάββατο, στο Red Bull Ring, η Williams και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς οι πιλότοι της "κλείδωσαν" την πρώτη σειρά του γκριντ!
Ο Felipe Massa
«Είμαι τόσο χαρούμενος με αυτό που συνέβη σήμερα, με εμάς, την ομάδα μας. Είναι μια σπουδαία στιγμή. Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που βρέθηκα στην pole. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα. Είναι φανταστική στιγμή και βρίσκομαι στην καλύτερη θέση που θα μπορούσα να είμαι - την πρώτη. Ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μιας σειράς από μεγάλες ευκαιρίες. Ελπίζω να ξαναβρεθώ σε αυτή τη θέση», δήλωσε πανευτυχής ο Massa για την 16η pole position της καριέρας του, την πρώτη που παίρνει με ομάδα εκτός της Ferrari! «H Williams επέστρεψε στην κορυφή και στη μάχη. Είμαι πολύ χαρούμενος για μένα και την ομάδα μου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.

Δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο οποιασδήποτε αναφοράς ή σύνδεσης με εξωτερικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των τελευταίων με οποιονδήποτε τρόπο. Ο κίνδυνος βλάβης ή ζημίας αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το χρήστη