Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει απο υπερθερμια...

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικές, αφού σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ο 33χρονος πατέρας πριν πάρει το παιδί για να το πάει στον σταθμό, έψαχνε στο διαδίκτυο πληροφορίες για το πόση ώρα χρειάζεται ένα ζώο να σκάσει από τη ζέστη.
Ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι ο μικρούλης Κούπερ Χάρι πέθανε από υπερθερμία, ενώ ο πατέρας του κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία.
Η αστυνομία κατέσχεσε τον υπολογιστή του Τζάστιν Ρος Χάρις μετά την σύλληψή του και κατέληξαν από τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο, ότι ο θάνατος του γιου του ήταν προμελετημένος.
Μάλιστα έγγραφο της αστυνομίας αποκάλυψε ότι ο Χάρις πήγε με τον γιο του για πρωινό σε γνωστό καφέ την Τζόρτζια πριν φύγει για την δουλειά του και ότι την ώρα του διαλείμματός του πήγε στο αυτοκίνητο για να αφήσει κάτι και άφησε και πάλι το παιδί εκεί.
Αίσθηση επίσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο 33χρονος πατέρας δεν παραδέχθηκε ότι άφησε το παιδί του να πεθάνει αβοήθητο μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά αντίθετα προσπάθησε να καλύψει το γεγονός, λέγοντας ότι το παιδί πνίγηκε.
Ο άτυχος μικρούλης θα ταφεί το Σάββατο σε μια κλειστή τελετή και όπως έγινε γνωστό, ο δικαστής απαγόρευσε στον πατέρα του να παραστεί στην τελετή για το τελευταίο αντίο στο παιδί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.