Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΒΡΕ, ΒΡΕ!!! ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ...


Σοκ προκαλεί υπόθεση καταπάτησης χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κοντά στη λίμνη Μαραθώνα με «πρωταγωνιστή» τον πρόεδρο των «Ελλήνων Οικολόγων» Δημοσθένη Βεργή, στον οποίο για την υπόθεση αυτή επιβλήθηκε με απόφαση κάθειρξη 37 ετών και έξι μηνών και μάλιστα χωρίς αναστολή. Μάλιστα, ο Δ. Βεργής δεν ήταν στο δικαστήριο την ώρα της εκφώνησης της απόφασης αλλά εκπροσωπούνταν από τους δικηγόρους του και ως εκ τούτου οι αρχές τον αναζητούν για την εκτέλεση της απόφασης με την οποία του επιβάλλεται κάθειρξη 37 ετών (σ.σ. εκτιτέα είναι τα 25 έτη) και παράλληλα πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ.

Η καταδικαστική απόφαση για τον πρόεδρο των «Ελλήνων Οικολόγων» ελήφθη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έπειτα από ακροαματική διαδικασία, μετά το πέρας της οποίας οι δικαστές οδηγήθηκαν στην επιβολή της πολυετούς κάθειρξης στον Δ. Βεργή, στον οποίο αναγνώρισαν μόνο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.