Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ξάνθη: Φώναζε βοήθεια που το παιδί του πνιγόταν αλλά οι νεολληναράδες λουόμενοι αδιαφορούσαν...


Μόλις 10 άτομα ήταν αυτά που βοήθησαν τον τραγικό πατέρα του 12χρονου παιδιού, που χάθηκε στην παραλία Μυρωδάτου Ξάνθης την Κυριακή, παρά τις εκκλήσεις του από την πρώτη στιγμή...
Το κύμα πήρε το 12χρονο γιό του, την ώρα που ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του έπαιζαν με τη θάλασσα. Οι δύο τους δεν κινδύνεψαν τελικά, όμως ο πατέρας από την πρώτη στιγμή καλούσε σε βοήθεια για το άτυχο παιδί, λέγοντας πως χάθηκε από την επιφάνεια της θάλασσας.

Βρέθηκε μετά από 45 λεπτά σε βάθος 1,5 μέτρου...

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αυτόπτες μάρτυρες εικάζουν ότι κάποιο θαλάσσιο ρεύμα σε συνδυασμό με το κύμα που είχε η θάλασσα είχαν ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το άτυχο αγόρι, που δεν κατάφερε να βρεθεί σε χαμηλότερα βάθη, ώστε να πατήσει και να βγει στην ακτή.
 Η αδιαφορία των Ξανθιωτών και των επισκεπτών της πλαζ του Μυρωδάτου, σόκαρε πολλούς από αυτούς που πήγαν να βοηθήσουν και είναι ίσως ένα μάθημα γιατί την επόμενη φορά το παιδί κάποιου άλλου θα χρειαστεί βοήθεια…
ΥΓ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΤΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΡΕΚΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....
ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ....
lolek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.