Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού για 27/9/2014


Στα δύο θα είναι χωρισμένη η χώρα αύριο από καιρικής απόψεως. Έτσι, ενώ στα δυτικά αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές μόνο...
νεφώσεις, τα ανατολικά τμήματα θα έχουν έντονες βροχές και καταιγίδες.


Πιο αναλυτικά, στην  Ήπειρο, το Ιόνιο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος με πολύ καλή διαύγεια και μόνο στα ορεινά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα ορεινά ίσως σημειωθούν στη Χαλκιδική.

Στη Θράκη, στην ανατολική Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, θα επικρατήσουν νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Έντονα θα είναι τα φαινόμενα στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Αττική, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τη βόρεια Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 20 βαθμούς. Στα κεντρικά και τα νότια από 13 έως 20. Στα δυτικά και τα νησιά του Ιονίου, από 14 έως 24 βαθμούς. Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη από 17 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 6-7 μποφόρ. Στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 6-7 και από το απόγευμα έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.