Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ισλαμιστές πέταξαν έξω Λονδρέζους γιατί τραγουδούσαν την… Πέππα το γουρουνάκι.

Ξένοι στην ίδια τους την χώρα μετατρέπονται σιγά σιγά οι Βρετανοί.
Ισλαμιστές πέταξαν έξω από το λεωφορείο ζευγάρι Λονδρέζων με την μικρή τους κόρη επειδή τραγουδούσαν το «βλάσφημο» τραγούδι που ακούγεται στο καρτούν… Πέππα το γουρουνάκι!!!
Επειδή το γουρούνι είναι απαγορευμένο στο Ισλάμ οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το ζώο είναι βλάσφημο.



Όλα συνέβησαν όταν ο Νικ Μπαρνσφιλντ και η γυναίκα του Σάρα Κλιβς, μαζί με την 15 μηνών κόρη τους, που βρίσκονταν στο λεωφορείο της γραμμής Σέφιλντ -Ντονκάτσερ, άρχισαν να λένε στην μικρή το τραγουδάκι από το γνωστό καρτούν Πέππα το γουρουνάκι, γιατί έκλαιγε και ήθελαν να την ηρεμήσουν.
Τότε σηκώθηκε μια φανατική μουσουλμάνα, που φορούσε νιτσάμπ, και της είπε ότι είναι ρατσιστικό αυτό που κάνει μπροστά της, και απαίτησε να κατέβουν από το λεωφορείο.
Μάλιστα και ο οδηγός του λεωφορείου τους είπε να ησυχάσουν, ωστόσο τους επεσήμανε ότι θα ήταν καλύτερο για αυτούς να βγουν από το λεωφορείο.
Όπως και έκαναν, ωστόσο όπως δηλώνουν στην Daily Mail, το όλο επεισόδιο ήταν εξευτελιστικό για τους ίδιους και την χώρα τους.


peppa 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.