Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Όταν ο Λοβέρδος υπεράσπιζε τη Scientology. (2)

 
Ο εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής που έκανε τις εφόδους στα γραφεία του «Σαϊεντολογικού» ΚΕΦΕ, έγραψε στην Αναφορά του ότι το ΚΕΦΕ χρηματοδότησε τέτοια Συνέδρια.
Σε αυτά τα Συνέδρια εκτελέστηκε ψυχολογική ζύμωση των συμμετεχόντων από πολλούς πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε συγκεκριμένα θέματα (θρησκευτική ελευθερία, «πολυπολιτισμικότητα», κλπ) που σήμερα αποτελούν την κύρια δέσμη αξόνων της «εκσυγχρονιστικής» επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. Ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταθόπουλος έπαιξε συντονιστικό ρόλο τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα Συνέδρια. Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι ότι σε έγγραφο –χαρακτηριστικό της δραστηριότητας φακελώματος της οργάνωσης- του 1993,   οι τότε Ευρωβουλευτές  Εφραιμίδης, Αλαβάνος και Παπαγιαννάκης περιγράφονται ως «αντιορθόδοξοι», για τους οποίους η οργάνωση θεωρούσε ότι μπορεί να προσεγγίσει. Ο Πέτρος Κουναλάκης, επίσης, περιλαμβάνεται σε αντίστοιχη λίστα.
Ο κ. Λοβέρδος, αφού υπερασπίστηκε τους Σαϊεντολόγους και επιτέθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τοποθετήθηκε στη θέση που του αξιζε, μια υποθεση η οποια συνεχιζεται μεχρι και σημερα....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ....
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ...) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΕΓΕΙΤΟΥ... ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ???

lolek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.