Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών «γίνονται» γραμματείς στα δικαστήρια. "ΠΑΡΑΛΟΓΟ" ???


Συγκεκριμένα με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μεταφέρονται ως γραμματείς σε δικαστήρια και εισαγγελίες σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφαση αναφέρει ότι μεταφέρονται οι υπάλληλοι που περιλαμβάνονται στις λίστες τηου ΦΕΚ , με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, κατηγορίας ΤΕ, στον τομέα των υπαλλήλων των δικαστηρίων της χώρας, σε συνιστώμενες, με την παρούσα απόφαση προσωποπαγείς θέσεις του κλάδου ΤΕ Γραμματέων και τους τοποθετούμε στα αναφερόμενα
στον πίνακα δικαστήρια και εισαγγελίες.


Οι ανωτέρω συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις καταργούνται αυτοδίκαια με την κατά οιονδήποτε τρόπο αποχώρησή τους από την υπηρεσία. Η μεταφορά τους γίνεται με παράλληλη δέσμευση κενών οργανικών θέσεων τακτικού προσωπικού, οι οποίες δεν πληρούνται για όσο χρόνο υφίστανται οι προσωποπαγείς θέσεις.

lolek
 

4 σχόλια:

  1. Η κατασταση απλα δεν μπορει να ειπωθεί με λογια.
    ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασα να πω ότι γνωριζω αρκετα ατομα, για να μην πω πολλα που εχουν τα τυπικα προσοντα και είναι στα αζητητα η κανουν αλλα από αυτά που θα επρεπε.
    Και μετα μας λενε για αξιοκρατια....
    ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχίζουμε, εξαθλιωμένοι αλλά Όρθιοι, αναγνωρίζοντας τα παραλογα που γινονται σε τουτο τον τοπο, χωρις να μπορούμε να κανουμε και πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάσταση στην οποία αίρεται η λογική....
    lolek

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.