Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον Σώρρα;

Επιλογή φωτο
ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ
Η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, με τα «τρισεκατομμύρια» των ονείρων του, έχει έρθει στην επιφάνεια, περισσότερο από ποτέ. Έναυσμα για την εκ νέου ενασχόληση των μέσων είναι η σύλληψή του την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατέθεσα στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου. Το ερώτημα είναι γιατί η ελληνική δικαιοσύνη και οι αρχές δεν έχουν επέμβει ακόμη για την ουσία της υπόθεσης. 


Για όσους γνωρίζουν τη συμπεριφορά του πατρινού, κατά φαντασία μεγιστάνα, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Από τότε που εμφανίστηκε, μαζί με τον πρώην πρόεδρο της οργάνωσής του και ισχυριζόταν πως πούλησε τεχνολογία διαστημικών καυσίμων στον Ομπάμα, όποιος έκανε κριτική και ερευνούσε την υπόθεση, δεχόταν το χειρότερο βρίσιμο της ζωής του. Δεν θέλω να το συνδέσω με επάγγελμα, γιατί δεν ξέρω πως βρίζουν στη λαχαναγορά, στην ιχθυόσκαλα, οι ναύτες, οι νταλικέρηδες κ.α. αλλά το σίγουρο είναι ότι στο βρίσιμο ο Σώρρας διαθέτει φαντασία. Φαντασία διαθέτει και στα λεφτά όμως…

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

http://mignatiou.com/2015/10/giati-i-ellinikes-arches-den-echoun-sillavi-akoma-ton-sorra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.