Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πόλεμο ενάντια στην Κου-Κλουξ-Κλαν κήρυξαν οι Anonymous – Θα αποκαλύψουν την ταυτότητα 1.000 μελών της


Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, η ομάδα των χάκερ-ακτιβιστών ανέφερε ότι θέλει να «βγάλει τις κουκούλες» αυτών των ανθρώπων, τους οποίους παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να φανεί το αληθινό τους πρόσωπο.


«Δεν είστε απλώς εξτρεμιστές. Δεν είστε απλώς μία ομάδα μίσους. Ο τρόπος λειτουργίας σας θυμίζει περισσότερο τρομοκράτες και έτσι πρέπει να σας αντιμετωπίζουν όλοι», ανέφεραν οι Anonymous στην ανακοίνωσή τους, απευθυνόμενοι στα μέλη της ΚΚΚ.

«Είστε τρομοκράτες που κρύβεστε πίσω από ένα σεντόνι και έχει παρεισφρύσει σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας. Το απόρρητο πια δεν υπάρχει για την ΚΚΚ στον κυβερνοχώρο. Βάφετε τα χέρια σας με αίμα εδώ και 200 χρόνια», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Όπως διευκρινίζει η ομάδα των χάκερς, τα ονόματα 1000 μελών της ΚΚΚ και οργανώσεων παρόμοιας ιδεολογίας θα δοθούν στη δημοσιότητα, σε μία επιχείρηση μεγάλης κλίμακας που ονομάζεται «Operation KKK».

Η ίδρυση της πρώτης Κου Κλουξ Κλαν χρονολογείται στις 24 Δεκεμβρίου 1865 στο Τενεσί, αμέσως μετά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο. Η οργάνωση έφτασε στην ακμή της στη δεκαετία του 1920, περίοδο κατά την οποία διέθετε περισσότερα από 4.000.000 μέλη. Στη νεότερη ιστορία της, η Κου Κλουξ Κλαν ταυτίζεται με μικρότερες μεμονωμένες ομάδες, ενίοτε συνδεδεμένες με άλλες ακροδεξιές οργανώσεις, ενώ συνεχίζει να αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.