Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

To 1ο TEDxKids που θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα είναι γεγονός!


Το TEDxKids@Ilissos είναι η πρώτη ελληνική TEDx μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για παιδιά και φιλοδοξεί να γίνει το «μικρό αδερφάκι» της ελληνικής TEDx κοινότητας.

Αποτελείται από μια ομάδα νέων, οι οποίοι έχουν ως στόχο το TEDxKids@Ilissos να αποτελέσει την πρώτη δυναμική πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν για παιδιά (Ideas Worth Spreading for Kids).

Με θέμα «Μια φορά και έναν καιρό…» μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.
Στην εκδήλωση παιδιά και ενήλικες αναλαμβάνουν ρόλο ομιλητή με κοινό σημείο αναφοράς την ανταλλαγή ιδεών που αξίζει να διαδοθούν (Ideas Worth Spreading for Kids).

Από τους χώρους της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας, της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας και της τέχνης θα διαδώσουν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες. Ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια για τα παιδιά με θεματικές ενότητες όπως: Τεχνολογία, Περιβάλλον, Αναπηρία, Καλλιτεχνικά και πολλές ακόμη εκπλήξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.