Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.


Ο Leo Lyon Zagami, είναι ένας Ιταλός συγγραφέας, δημοσιογράφος και μπλόγκερ από τη Ρώμη. Μεγάλωσε μέσα στο Βατικανό και είχε πάρει μια αυστηρή παπική παιδεία, γι’ αυτό και όπως μαρτυρεί στο αποκαλυπτικό βίντεο, αυτά που παραθέτει έχουν ιδιαίτερη αξία σχετικά με το δαιμονικό Βατικανό, με το οποίο κάποιοι Ορθόδοξοι ιεράρχες επιδιώκουν την ένωση.

Από το 2006 έχει δική του ιστοσελίδα και με διάφορα ρεπορτάζ προσπαθεί να ξεσκεπάσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων και πιο συγκεκριμένα τις υπόγειες νεοταξικές διαβολικές διαπλοκές του Βατικανού. Στο συγκεκριμένο βίντεο ξεσκεπάζει όλη αυτή την αμαρτωλή πραγματικότητα του Βατικανού που κυριολεκτικά σαν ένας οχετός ξεχύνεται από το σκοτάδι.


 
Την στιγμή που κάνει το ρεπορτάζ ο Leο ισχυρίζεται ότι τους παρακολουθούν από το Βατικανό. Κάνει λόγο για την στενή σχέση του Βατικανού με την παιδοφιλία που έχει σχέση με το σατανισμό. Παπικοί ιερωμένοι χρησιμοποιούν ψεύτικα ασθενοφόρα και πάνε σε διάφορες περιοχές στην Ρώμη από όπου «ψαρεύουν» μικρά παιδιά μέχρι 14 ετών, κυρίως από την Ρουμανία και στη συνέχεια τα πηγαίνουν κατευθείαν στο Βατικανό για να τα βιάσουν.

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ένας Αμερικανός σκηνοθέτης που ήρθε στο Βατικανό και τραβούσε με το συνεργείο του μια σκηνή σε μια εκκλησία, δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν και τους έδιωξαν έξω από την εκκλησία. Ο σκηνοθέτης τότε φώναξε διαμαρτυρόμενος, -Μα εγώ πιστεύω στον Ιησού Χριστό. Τότε ο εκπρόσωπος του Βατικανού του απάντησε χαρακτηριστικά -Δεν νοιαζόμαστε εδώ για τον Ιησού Χριστό.

Ο Λέον ισχυρίζεται ότι το Βατικανό είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της Ν.Τ.Π. Το Βατικανό, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο δεν έχει καμία σχέση με θρησκεία. Είναι κράτος και πολιτική, ένα παγκόσμιο παιχνίδι επιρροής. Ακόμα και για τις επόμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, έχει σημαντικό λόγο επιρροής. Όλοι περιμένουν ποιος θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής.


 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, το Βατικανό δεν ευνοεί ούτε την Χίλαρι Κλιντον, παρά του ότι έχει διασυνδέσεις με τους Ιησουίτες, ούτε τον Τράμπ. Αυτόν που θέλει το Βατικανό είναι ο Μπους ο πιο νεώτερος. Αυτός είναι ο εκλεκτός του Βατικανού διότι είναι καθολικός. Είναι σημαντικό πως ο πνευματικός του δάσκαλος, ο Carl Anderson, «κάθεται» στο θρόνο της τράπεζας του Βατικανού. Η τράπεζα αυτή ανακυκλώνει χρήματα από λαθρεμπόριο, μαφία, καρτέλ ναρκωτικών, ξεπλένοντας αυτά τα λεφτά. Όλα αυτά προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια να τα αποκρύψουν και να παρουσιάσουν ένα πιο «ανοιχτό» στον κόσμο Βατικανό, για το μοναδικό λόγο να φαίνεται ότι όλα κινούνται με διαφάνεια. Ο Πάπας ενισχύει επίτηδες παγκοσμίως αριστερές πολιτικές κινήσεις γιατί επιδιώκουν με αυτόν τον τρόπο να επιβάλουν την παγκόσμια θρησκεία.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ
nikosxeiladakis
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.