Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Εμπλοκή Μασόνων στις έρευνες που διεξήχθησαν για το ναυάγιο του Τιτανικού δείχνει νέα έρευνα



Εμπλοκή Μασόνων στις έρευνες που διεξήχθησαν για το ναυάγιο του Τιτανικού δείχνει μία νέα, έρευνα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η βρετανική Telegraph.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένα μυστικό αρχείο το οποίο περιέχει τα ονόματα 2 εκατ. μασόνων και δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά σε μια ιστοσελίδα γενεαλογίας, αποκαλύπτει για πρώτη φορά εκτεταμένη συμμετοχή των μασόνων στις έρευνες για τα αίτια της καταστροφής.



Όπως μεταδίδει η Telegraph, ο δικαστής που
επέβλεψε τις έρευνες για τα αίτια του ναυαγίου ήταν Μασόνος, όπως επίσης και αρκετοί άλλοι. Πιο αναλυτικά ενώ η έρευνα της Γερουσία των ΗΠΑ για τα αίτια του ναυαγίου επέρριψε ευθύνες στον Βρετανικό Οργανισμό Εμπορίου επειδή επέτρεψε να υπάρχει στο πλοίο σκανδαλωδώς ένας μικρός αριθμός από σωσίβιες λέμβους, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Λόρδο Μέρσεϊ, ο οποίος επόπτευε τις έρευνες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Μέρσεϊ φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να μην επέρριψε ευθύνες στον Βρετανικό Οργανισμό Εμπορίου. Και αυτό διότι φέρεται να υπήρξαν ευθύνες ανθρώπων οι οποίοι ήταν Μασόνοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε ακόμη ονόματα Μασόνων που φέρονται να είχαν εμπλοκή με το ναυάγιο, συμπεριλαμβάνονται στο αρχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.


Ο ειδικός στην έρευνα για το ναυάγιο του Τιτανικού, Νίκ Κόμπτον δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η έρευνα για τα αίτια του ναυαγίου του Τιτανικού στην Βρετανία ήταν συγκάλυψε επειδή αθώωσε τους περισσότερους από τους εμπλεκομένους».
«Ακόμη και ο καπετάνιος απαλλάχτηκε, εξαιτίας του γεγονότος ότι εκείνη την εποχή όλα τα πλοία επιτάχυναν στον πάγο δίχως σοβαρές συνέπειες».


Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται το αρχείο με τα ονόματα των Μασόνων, ακόμη και ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης φέρεται να ήταν Μασόνος, ενώ Μασόνοι φέρονται να ήταν και επιφανή μέλη της βρετανικής κοινωνίας, όπως για παράδειγμα ο Όσκαρ Ουάιλντ, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και άλλοι.
 
apocalypsejohn
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.