Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Παπαμιμίκος: Ποιους "καρφώνει" ότι στοχεύουν στη διάλυση της ΝΔ


O Παπαμιμίκος είπε χαρακτηριστικά: "Με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και την ΚΕΦΕ θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές το συντομότερο δυνατό, όπως ορίζει το καταστατικό.

 
 
Επειδή όμως ακούω διάφορα σενάρια για κλειστούς καταλόγους ή συνέδρια, καλό είναι να τα ξεχάσουν όσοι τα διακινούν. Διότι, είτε αγνοούν το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπει απευθείας εκλογή από τη βάση, είτε εσκεμμένα θέλουν να το παραβλέψουν για να προκαλέσουν μπάχαλο και εν τέλει σχίσμα. Θα το πω ωμά: Όσοι διακινούν σενάρια αλλαγής του τρόπου εκλογής προέδρου, ενώ είναι εν εξελίξει η διαδικασία, έχουν στόχο τη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας".
 

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ" KAΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ... ΤΟΥ κατοχικού καθεστώτος και των κομμάτων τους που εκδηλώνονται με ποικίλες μορφές γελοιότητας.
Πικρό το ποτήρι της αυτογελοιοποίησης...
 lolek
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.