Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι ενοχλούνται από τα Πορίσματα της Επιτροπής Αλήθειας


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, που ήταν κεντρική ομιλήτρια στην κύρια εκδήλωση του Συνεδρίου με τίτλο «Debt illegitimacy and Debt Audits as a proposal to democratize Europe»
 
(Η παρανομία του Χρέους και ο λογιστικός έλεγχος ως πρόταση για τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης), μίλησε για επίμονη προσπάθεια της κυβέρνησης και του νέου προέδρου της Βουλής να ενταφιάσουν το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και αναφέρθηκε στο έργο, στα πορίσματα και τις εργασίες της Επιτροπής, στα γεγονότα που οδήγησαν στην υπογραφή του τρίτου Μνημονίου, καθώς και στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο της.

H πρώην πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε το Κοινοβούλιο της Καταλονίας, προσκεκλημένη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του αριστερού κόμματος CUP, μέλη της οποίας την ενημέρωσαν για τη διαδικασία κήρυξης της Ανεξαρτησίας της Καταλονίας που έχει ξεκινήσει μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι υπήρξε ένθερμη υποστήριξη στο έργο της Επιτροπής Αλήθειας, ενώ στο Συνέδριο διανεμήθηκαν και τα Πορίσματα της Επιτροπής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.